keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Äippäpolikontrolli

Tiistaina oli taas äippäpolikontrolli. Pissa oli puhdas, käyrä hyvä vaikka muutama supistus olikin ja paineet hyvät. Ei tarvinnut kauaa odotella, kun lääkäri kutsuikin sisälle. Lääkäri oli tuttu minulle, sillä hän leikkasi sillon kohdunulkoiseni. Hänen lisäkseen huoneessa oli nuori mies(!!)lääkäri. Sairaalaan oli kuulemma juuri saatu uusi ultraäänilaite, jota sitten samalla testattiin. Ensin lääkäri paineli vatsaa ja teki sisätutkimuksen ja katsoi alakautta ultralla. Tilanne ei onneksi ollut muuttunut mihinkään eikä enää ylimääräisiä kontrolleja tarvita. Sain laittaa housut päälle ja sitten alettiin testaamaan laitteen 3D-ominaisuuksia. Oli suhteellisen hölmö olo, kun huoneessa oli kolme ihmistä, jotka kaikki opettelivat laitteen käyttöä ja minä makoilin sängyllä kuin mikäkin mallinukke. Tosi hyvin näkyikin ja siellä se pieni Veikka imeskeli käsiään ja käänteli päätä pois edestä. Katsottiin vielä, että varmasti on poika ja siellähän se vehje oli komeasti pystyssä! 

Lääkäri oli jo pyyhkimässä geeliä pois, kun kysyin miten sen pään koko. Hän oli hieman ihmeissään, mutta ultrasi uudestaan ja teki painoarvionkin. Painoarvio oli 2002g eli paria viikkoa edellä kasvaa, mutta se pää... Vastasi nyt viikkoja 35+. Kysyin, miten nyt toimitaan ja lääkäri sanoi, että laskettuna käynnistetään. Silloinhan tuo pää on aivan hirmuinen taas! Synnytystapa-arvionkin sain vasta rv38+2. Sairaalasta päästyäni hajotti tosi paljon ja kaikki hyvät tunteet tulevasta synnytyksestä kyllä väistyi. Huomenna pitää soittaa neuvolaan ja varmistaa, että mitä ihmettä tämän asian kanssa nyt tehdään, sillä uutta reilu 38cm päätä en ajatellut puskea ulos.

Tärkeintä kuitenkin, että Veikalla kaikki hyvin! Huomenna lähdetään minilomalle Helsinkiin ja palataan maanantaina. Palaan siis blogiin ensi viikolla reissumme merkeissä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti