sunnuntai 17. elokuuta 2014

Uusi hiusväri syksyä varten!

Eino nukkuu ja minä aloitin hiustenvärjäyksen!  En muista olenko kertonut, että syksy on lempi vuodenaikana. Koko luonnon kauneus tulee esille ja ensimmäisten pakkasten tuoksu on niin hyvä ja virkistävä. Pidän pimeästä ja sateesta ja rakastan silloin kietoutua vällyihin mieheni kainaloon, laittaa kynttilät palamaan, juoda teetä ja laskea jalat koiran turkin lämpöön. Ah syksy tule jo!♡

Väripaketti avattuna
Mutta asiaan. Aloitin urakan laittamalla värinpoiston hiuksiin. Odottelin tunnin ja kävin suihkussa pesaisemassa värin pois. Edelleen etuhiuksiin jäi tummempaa väriä, mutta en antanut sen häiritä. Harmi, kun en tajunnut ottaa kuvaa tuosta vaiheesta. Päätin kokeilla uutta tuttavuutta hiusvärien joukossa ja nappasin kaupasta "Sante"-värin. Värisävynä on Cognac Blonde. Pakkauksessa oli tosi hyvät kumihanskat. Yleensä ne ovat sellaiset ohuet liian isot hanskat, mutta nämä olivat paksumpaa ja istuvampaa materiaalia. Mukana tuli myös ennen hiusten värjäämistä käytettävä syväpuhdistava shampoo. Shampoo oli koostumukseltaan jotain koiran kuolan ja vauvan kakan välistä ja hajukin oli suht etova. Ei muuta kuin mömmö 15minuutiksi päähän ja sitten itse värin kimppuun. Väri oli valmiina omassa isossa tuubissaan ja koostumukseltaan voidemaista. Haju oli makea. Yritin miettiä, mitä haju muistutti, mutta en vielä ole keksinyt, vaikka haju tulvii vieläkin nenään. Ehkä jotakin mehiläisvahan ja hunajan sekoitusta. Kuitenkin paljon parempi kuin perus kestovärien ammoniakki! Väri oli helppo levittää ja muutenkin käsitellä. Yksi purkki olisi riittänyt ehkä puolipitkille hiuksille. Itselleni väriä tuli todella reilusti päähän. Sitten pakkauksessa tullut myssy päähän (vitsi mitä luksusta!) ja koko paketin päälle pyyhe. Nyt alkaa pitkä kahden tunnin odottelu ja jännityksellä odotan lopputulosta!

2h odottelua...
Lopulta aika kului ja pääsin suihkuun. Paketissa tullut hoitoaine ei tuoksunut kovin hyvältä, mutta laitoin sen perään vielä oman hoitoaineeni. Kun sain kuivattua hiukset pyyhkeellä ja katsoin peiliin olin sitä mieltä, että pieleen meni! Hiukset näyttivät samalta kuin vaalennuksen jälkeen. No onneksi kuvasin vielä hiustenkuivaajalla ja tykästyin. Näyttää pikemminkin siltä, että hiuksissani on useita erivärisiä raitoja!  Tällä mennään siis vähän aikaa.

Ps.Juho sanoi illalla, että hiukset tuoksuvat kuivatulta aprikoosilta.♡



Mitä mieltä olette?

2 kommenttia:

  1. Argh.. Oon yrittänyt jo kahdesti laittaa tätä viestiä, mutta mulla tietokone jotakin sönköttää ja tilttaa aina sillon, kun yritän lähettää :D Niin, piti vain sanoa että hyvin onnistunut kotivärjäys, kivat nuo "raidat" .. Tuovat vähän elävyyttä ;) Kaupanväreistä en kyllä juuri mitään tiedä, mutta tuo värivoide taitaa olla sellainen sävyttävä hoitovoide, joka peseytyy pikkuhiljaa pois.. Siksi ei tee niin suurta muutosta. Siis jos siinä ei tullut sitä toista pulloa, eli hapetetta (kehitteeksi kaupan väreissä taitavat sanoa) mukana niin silloin on sellainen sävyte. Jos haluat pysyvämpää ja intensiivisempää lopputulosta, niin sitten kannattaa kipaista ostamaan se ammoniakin hajuinen kevyt tai kestoväri ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli ihan kestoväri. Kasviväri virallisesti, mutta ei Hennaa kuitenkaan. Mutta tykästyin. :)

      Poista