tiistai 22. maaliskuuta 2016

Toivon 8kk neuvola

Toivon 8kk neuvola ja samalla lääkäri oli viime viikolla. Painoa oli kertynyt reipas 10kg ja pituus 71cm. Hienosti kasvaa poika. Lääkärillä ei ollut mitään sanottavaa. Reipas ja ihana poika. Toivo flirttaili lääkärin kanssa ja istua tönötti vaa'assa. Lopuksi lääkäri nosti vielä Toivon syliin ja antoi hänelle pallon. Tykästyi poikaan kuulemma täysin.

Ennen Toivon neuvolaa oli oma neuvolani, missä oli kierukan kontrolli. Kierukka oli hyvin paikallaan ja narutkin olivat jääneet hyvin limakalvoihin kiinni. Hoitaja kertoi kohtuni olevan kallellaan vasemmalle ja siksi on hankala tehdä sisätutkimusta. Hyvin tuo on kyllä aina tutkittu.

Meillä ei vielä pojat tänä vuonna käyneet virpomassa, kun eivät siitä mitään vielä ymmärrä. Ensi vuonna sitten. Naapuri toi kyllä Einolle oman virpomispalkan silti. :)

Pääsiäispyhinä Juho on lasten kanssa kotona ja itse olen la ja su koiranäyttelyssä Imatralla. Eipä meillä mitään pääsiäsperinteitä olekaan. Lammasta varmaan löytyy pöydästä ja Einolle piilotetaan suklaamuna.

keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Räkis isolla ärrällä!

Toivolle tuli flunssa. Ei muuten haittaa menoa, mutta makuultaan menee nenä ihan tukkoon. Toivo ei vieläkään nuku kuin vatsallaan ja viimeisen muutaman yön unet ovat olleet osallani 2-5h yhteensä. Viime yönä piti alkaa imeä keskellä yötä räkää pois ja siihenhän tuo poika heräsi ja oli ihan pirteänä 1,5h. Kyllä itketti! Aamusta sain onneksi nukkua edes tunnin, kun Juho nousi Toivon kanssa seiskalta ylös.

Aamu oli muutenkin ihan katastrofaalinen. En ehtinyt syömään kunnolla ja Juho lähti käyttämään koiria. Siinä välissä yritin paistaa kananmunia ja ruisleipää ja tartuin kuumaan pannuun niin, että koko etusormeni paloi kosketuspinnaltaan. Eino oli kiukkuinen ja Toivo myös. Hetken ehdin jo ajattelemaan millaista elämä olisi ilman lapsia. Tulin siihen tulokseen, että todella hiljaista ja tylsää.

Perjantaina otan Toivon mukaani ja lähden viikonlopuksi Tallinnaan koiranäyttelyyn Myrskyn kanssa. Juho jää kotiin Einon kanssa ja Eino on päivällä mummilassa, kun Juho on töissä. Toivottavasti tuo tauti helpottaa ennen reissua vielä!

tiistai 1. maaliskuuta 2016

Häähumua ilmassa!

Heräsin vasta siihen ajatukseen, että meidän häihin on enää 2,5kk! Hääpuvun kävin ostamassa Virosta tammikuussa. Ensimmäinen liike johon mentiin ja ensimmäinen puku, jota kokeilin oli SE puku. En edes halunnut testata mitään muuta. Budjetti tosin hieman ylittyi. Oltiin laskettu budjettiin 400e ja puku maksoi lopulta 600e. Tosin hintaan sisältyi myös alushame ja huntu. Ja olihan puku tämän vuoden mallistoakin!

Hääkengät tilasin Kiinasta ja ne ovatkin tosi hienot. Ainoa ongelma on, etten vielä tiedä ovatko ne liian korkeat pukuuni. Siskoni, joka on kaasoni, tulee parin viikon päästä meille ja sitten pääsen sovittamaan. Jos kengät ovat liian korkeat niin hankin valkoiset ballerinat. Kengät eivät ole minulle mikään iso asia.

Koruja minulle ei tule muuta kuin yksi valkoinen venytyskoru. Muutama kukka tulee hiuksiini, mitkä sopivat kimppuu. Kimppu on myös uutta mallistoa ja uutta trendiä. Olen ehkä hieman edelläkävijä. ;)

Kaikki suurimmat asiat on nyt tehty. Muutama riisipussi puuttuu, samoin pöytäkartat, kirkko-ohjelmat ja pöytäesitteet.