lauantai 9. elokuuta 2014

Piknikillä uuden ystävän kanssa!

Eilen käytiin piknikillä Janinan ja hänen tyttönä kanssa. Mentiin Janinan autolla. Oli aikamoinen suunnittelu, miten saada kahdet yhdistelmävaunut mahtumaan takakonttiin, mutta kun kaksi äitiä laittaa päät yhteen, saatiin nekin mahtumaan.

"Kato mikä tuolla on!"
Kaupungilla mentiin ensin kiertämään alennysmyyntejä.  Mukaan tarttui Einolle lippis 3 eurolla ja uusi tutti ja tuttinauha.  Edellisen tutin unohdin pöydälle ja ransut söi sen, murha.  Kävin kirjastossa lainaamassa muutamia itämaisia uskontoja käsitteleviä kirjoja ja sitten otettiin suunnaksi puisto.

Minä tuumailen
  Puistossa oli suhteellisen paljon porukkaa. Johtui varmaankin viikonlopun festareista kaupungissa. Meidän lähellä makasi yksi spuge,  jota kävin katsomassakin,  että kaikki on hyvin. Ei ollut kauhean kännissä, kun puhe ei sammaltanut,  joten annettiin miehen jatkaa päiväunia. Myöhemmin paikalle pysähtyi vielä monenmonta ihmistä ja yksi heistä lopulta soitti poliisit ja poliisit kävivät hätyyttämässä miehen matkoihinsa.  En tiedä olisiko hän nyt ketään häirinnyt. Otettiin kuvia ja pakko myöntää, että olen ihan rakastunut tähän tablettiin ja sen kameraan!
Äidin hymypoika ♡
Ihanaa, kun on tutustunut ihmiseen, joka on samanlaisessa elämäntilanteessa kuin itsekin.♡ Vertaistuki on mieletöntä eikä kotona olo ahdista enää ollenkaan. Tosin olisi täällä kotonakin yhtä sun toista järjesteltävää vielä! 17.päivä käydään Ikeassa hakemassa muutama viimeinen huonekalu ja saadaan koriste-esineet seinille!


Tarkoitus oli kirjoittaa vielä koirien kuulumiset, mutta teen niistä oman postauksen huomenna. :)

Onko teillä samassa elämäntilanteessa olevia ystäviä? Missä olette tutustuneet heihin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti