perjantai 15. elokuuta 2014

Hyvästit rastoille!

Nyt tein ison päätöksen ja leikkautin rastani pois. Tai itseasiassa leikkasin ne itse pois.  Päätökseen vaikutti monikin asia:

1) Rastat painoivat päässä sen verran, että niskanlihasteni kunto oli koetuksella. Niskaan alkoi muodostua lihaspalloja ja pään kääntäminen teki kipeää.
2) Ihmisten ennakkoluulot. Joskus aiemmin itseäni ei kiinnostanut, mitä muut minusta ajattelevat, mutta nyt se on noussut pintaan. Haluan olla "tavallinen" äiti niin ulkoisesti kuin sisäisestikin, mutta silti pienellä twistillä. Tatuointejahan minulla on ja tulee olemaan, mutta hiukset haluan kuosiin. Pitääkin kirjoittaa ihan postaus aiheesta...
3) Rastojen hoitaminen alkoi olla työtä ja tuskaa. Irtohiusta irtoili rastojen sisältä enkä jaksanut takuttaa niitä takaisin, jolloin pääni rupesi näyttämään huuhkajan takapuolelta. For real! Hiusten peseminen oli vaikeaa ja ne jäivät kosteiksi, kun kesällä joutui helteillä jatkuvasti pesemään. Rastat olivatkin öljyiset, kun ne irrotin.  Yh!

Nyt alkaa operaatio hiustenkasvatus tai sitten otan jatkot jossakin kohtaa. Hiusten väristä en vielä ole varma. Jotain uutta kaipaisin, mutta en osaa päättää. Ehdotuksia, mikä sopisi?

Lähtötilanne lyhyillä hiuksilla. 
Onko kenelläkään kokemuksia hiustenpidennyksistä? Mikä tekniikka on paras? 

6 kommenttia:

  1. Sun ihon ja silmien väriin sopisi kuparit hiukset! Joko sellaiset ihan luonnolliset tai sitten tosi räväkät :)

    VastaaPoista
  2. Ainiin.. Ja hyväksi havaittu hiustenpidennystekniikka on ainakin mitä asiakkailleni olen tehnyt, teippipidennykset! Kestävät, helpot hoitaa ja huoltaa, nopea laittaa, vanhoihin hiuksiin helppo ostaa uus teippinauha ja käyttää samoja hiuksia vaikka vuoden. Teippihiukset näyttää parhaimmalta, kun on hiukan paksuutta hiuksissa :) Ja todistetusti vähiten rasitti omia hiuksia tai hiuspohjaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus aikoinaan minulla teipit olikin. Olivat muuten kivat, mutta tuntui että niitä piti tosi usein huoltaa. Ja teipit jäi lerpattamaan. :/ voi toki olla, että olivat huonosti laitettu, kun kävin oppilastyönä laitattamassa.

      Poista
  3. Pitääkin perehtyä linkkiin. Kiitos! :)

    VastaaPoista
  4. Se voipi olla, että huonosti on laitettu tai sitten hiuslaatu on liukas, etteivät pysy.. tai jokin muu syy :) Monesti sitten on perinteinen sinettipidennys, joka toimii hyvin heillä joille ei teipit passaa :) Tai clip on pidennykset, jotka saa välillä pois ja pystyy ite kiinnittämään.,Eikä tarvitse yöllä pitää ;)

    VastaaPoista