tiistai 12. elokuuta 2014

Morsiuspukua mä metsästän...

Huomasin, että kaupunkimme morsiuspukuliike on menossa kiinni ja he myyvät nyt kaikki puvut vähintään -50%! Siispä päätin, että nyt lähdetään joku päivä katsomaan löytyisikö se oikea puku sieltä. Olen valmiiksi jo katsellut muutamaa erilaista pukua, mitkä miellyttävät omaa silmää. Tässä muutamia:

 Tässä puvussa tykkään korsettimallista ja laskoksista hameet. Toisaalta puku on taas hyvin tavallinen.
Tässä puvussa pidän mallista ja kankaasta! Mutta enpä taida olla kropaltani siinä kunnossa, että kehtaisin tuollaisen päälle laittaa.
.                                                    

Tässä puvussa miellyttää kangas ja sen väri. Lisäksi se on aikalailla yhdistelmä kahta edellistä malliltaan. Yläosa on korsettimainen, mutta ei kuitenkaan täysin merenneito. 
Tähän pukuun rakastuin heti, kun sen näin. Onhan se aika hattaraunelma, mutta ei kuitenkaan täysin kermakakku. Tykkään, ettei koko puku ole yhtä iso kuin hame vaan korsetti rikkoo tuon kauniisti. Ja tuo hameen toinen kangas on nätti.


Olkaimellista pukua en halua missään nimessä. En myöskään halua pukuun hihoja, vaikka ranteeni ovatkin kauhean näköiset. Toisaalta ongelman on tuonut myös häiden ajankohta. Alkuun ajattelimme tosiaan sitä toukokuuta, mutta talvihäät ovat alkaneet kiehtoa yhä enemmän. Esimerkiksi marraskuussa. Silloin on tosin kylmä, joten puvunkin kanssa täytyy hieman enemmän suunnitella ja hankkia mahdollisesti bolero tms. Tosin hääpaikankin löytäminen n.100 hengelle talvella on haaste. 

Mitä mieltä olette puvuista? Mikä on lempparinne?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti