torstai 15. tammikuuta 2015

NP-ultra

Tänään oli np-ultra iltapäivästä. Päästiin varttia aiemmin sisälle, kun meillä olisi aika ollut. Ultraaja oli tosi mukava keski-ikäinen nainen ja heti, kun pieni möttiäinen ilmestyi ruutuun sanoi, että tällä on ihanat pienet jalkapohjat. Hirveä meno oli masussa ja tuli möttiäiselle hikkakin kesken kaiken. Niskaturvotus oli vain 1,2mm ja jopa rakenteet näkyi tosi hyvin. Oli se taas todella liikuttava tilanne katsoa ruudusta möngintää. Vastasi kooltaan 12+6, mutta laskettu pysyi silti samana. Rakenneultra varattiin 6.3 klo 845.

Juho sekoitti lopussa np-ultran ja rakenneultran ja kysyi sukupuolea. Kätilö naurahti ja sanoi, että voihan hän sen katsoa. Tyttöä veikkasi, kun vain kaksi viivaa näkyi, mutta eihän tuo vielä mikään varma ole.

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Vuosikatsaus 2014

Vuosi 2014 toi mukanaan paljon iloa ja myös paljon surua. Muutenkin vuosi oli yhtä juoksua joten toivotaan, että tämä vuosi on tasaisempi.

Rv 39

Eino syntyi 29.4 klo 20:38

Einon ristiäiset 25.5.2014

Kihlaus juhannuksena

Linnanmäki kesällä
Suomenniemellä kesällä

Kohdunulkoinen raskaus ja munatorven ja -johtimen poisto

Kihlajaiset syksyllä

Taavi messarissa HW-14 ja W-14

Eino oppi mönkimään

Einon ensimmäinen joulu

Eino ekaa kertaa pulkkamäessä

Positiivinen raskaustesti♡

Piina siirtyi juoksemaan sateenkaarisillalle :(
Eino pääsi kahden päivän ikäisenä kotiin


Meillä asuu pyörremyrsky (Eino 8kk)

Viimeiset päivät ovat olleet aika menoa ja melskettä! Uusi vuosi vietettiin ihan kotona syöden ja käytiin muutama raketti ampumassa. Pieni mies ei niitä nähnyt, kun nukahti kesken kaiken. Valettiin kuitenkin tinat kaikille ja meille jokaiselle tuli siivet! Minulle iso ja pieni. Tarkoittaa varmaan, että tulee lennokas vuosi.

Pieni mies ryömii kauheaa menoa. Jos hänet johonkin laskee niin ei enää tiedä, mistä hänet löytää. Lempparipaikka on kylppäri, minne ryömitään äkkiä perässä. Konttausasentoon noustaan monta kertaa päivässä ja tänään otettiin varovaisesti ensimmäinen askel eteenpäin. Kohta siis mennään vielä kovempaa! Kaikki tavarat ovat kummasti nousseet ylöspäin ja niitäkin yritetään saada napattua. Yöt ovat ruvenneet katkeilemaan, kun yölläkin käännähdetään masulleen.


Ruoka maistuu hyvin ja nyt ollaan saatu maistaa vähän erikoisempaa ihan vähän; jäätelöä. Hirveä maiskaaminen kävi ja maistui selvästi. Muutenkin ollaan annettu maistaa vähän kaikkea aina pikkaisen, että makuihin tottuu.


Eino höpöttää kovasti "tätätä", "vavava", ättättättä". Kerran sieltä jo vahingossa tuli äitikin. Eino rakastaa fröbelin palikoita ja alkaa nauramaan heti, kun kuulee rytmin. Leijonan metsästyksessä pudistaa päätään kohdassa "enkä pelkää ollenkaan." Ihana hymypoika, joka valloittaa päivä päivältä enemmän.♡ Viikon päästä maanantaina saamme kuulla painoa ja pituutta, kun on Einon neuvolalääkäri.