lauantai 30. toukokuuta 2015

Eino 1v

On jäänyt kokonaan päivittämään Einon 1v syntymäpäivät!

Meidän 1v aurinkopoika osaa jo:
- kävellä ilman tukea
- kiipeillä erilaisten tasojen päälle
- auttaa pykkien laittamisessa kuivumaan
- osoittaa mieltään hyvin härkämäisesti
- rakentaa tornin palikoista
- järjestellä tavaroita eri paikkoihin
- suussa on 8 hammasta

Einon synttäreitä juhlittiin ihan meillä kotona ja paikalla oli sukua ja muutamia ystäviä. Yhdistettiin juhlat ja samalla vietettiin myös meidän uuden asunnon tupareita, mutta pieni mies oli silti päivän ykköshenkilö niinkuin kuuluukin! Tarjolla oli täytekakkua, kuppikakkuja, sipsiä, dippivihanneksia, karkkia ja lihapataa. Lahjoiksi Eino sai mm.uima-altaan, hiekkaleluja, välikausihaalarin, auton, rahaa, vaatteita, oman leikkipuhelimen, marakassin, kirjoja jne.

Vakava pieni mies :)

Lahjapaperi oli jännempi

"Äiti, ota keksi!"

Viidakko-synttärikakku


Eino ja isi

Onnellinen äiti ja poika♡


torstai 21. toukokuuta 2015

Äippäpolin kontrolli

Eilen tuli käytyä äippäpolilla. Aikahan olisi ollut virallisesti vasta tänään, mutta eilen soitin neuvolaan liikkeiden vähyydestä ja lähettivät heti sinne. Veikka oli vuorokauden ollut todella hiljainen enkä saanut edes snickersin syömällä liikkumaan. Menin suoraan synnärille ja käyrille. Harjoittelija ähelsi pitkään remmejä kiinni ja sitten makoilin puoli tuntia. Loppuajasta tuli jo huono olo, kun alkoi hieman supistelemaankin. Käyrä kuitenkin näytti hyvältä ja siirryin synnäriltä äippäpolin puolelle, missä katsottiin ultra. Kanava ei ole enempää lyhentynyt, mutta sisäsuu myötäävän edelleen. Veikan painoarvio oli 1650g ja pää vastasi kahta viikkoa isompaa. Seuraava kontrolli rv 32 ja siitä seuraava rv 34 ja kuulemma sitten saa jo hyvin syntyä, jos haluaa syntyä, hui! Pääasia, että kaikki kuitenkin oli hyvin eikä tarvitse ihmeemmin lepäili, paitsi jos alkaa tuntumaan pahalta.

Supistuksia on toki päivittäin. Enemmän niitä harjoitusversioita, mutta muutama napakka selässä tuntuva myös. Pahinta on kumartelu tai pitkään kävely ja useamman kerran päivässä saakin jo ojentaa itsensä sohvalle pitkälleen. Eilen ostin ensimmäiset pienet vaatteet Veikalle ja löysin myös ihanan kesämekon masun päälle! Tänään alkoi myös vadelmanlehtiteen hörppiminen. Otan tavoitteeksi juoda nyt kolme kuppia päivässä. Einon raskaudessa teen juominen hieman jäi.

Uskomatonta, että kohta tämäkin raskaus on kuljettu loppuun. Aika menee huomattavasti nopeampaa kuin Einon aikana. Ehkä, koska nyt keskityn niin paljon Einoon ja hänen kanssaan olemiseen. Kohta meillä on jo kaksi pientä vekaraa ilostuttamassa.

Rv31

maanantai 18. toukokuuta 2015

Ryhävalas ilmoittautuu!

On ollut taas niin paljon ohjelmaa, etten ole kerennyt blogia avaamaan. Nyt on menossa rv 30. Aika menee ihan hurjaa vauhtia! Supistelua on vaihdellen päivän mittaan. Enemmän kivuttomia ja rasituksen jälkeen muutama kivuliaskin. Reilu 2vko sitten kävin äippäpolilla, jossa todettiin kanavan lyhentyneen sentin, ulkosuun olevan 2cm auki ja sisäsuun myötäävän. Ei tarvinnut vielä jäädä lepoon, mutta tänä torstaina on uusintakontrolli, jonka jälkeen olen viisaampi. Jännä tunne on tullut, ettei tämä kuitenkaan heinäkuun loppuun asti sisällä pysy. Tänään hain jo valmiiksi kaupasta pienen vaippapaketin ja sängyn ajattelin jo laittaa valmiiksi. Kun nyt pysyisi sinne 36 viikolle asti ainakin mukana!


Eino lähti kävelemään 1v1vko ikäisenä. Meillä asuu nyt virallisesti taapero ja maailman ihanin taapero onkin!♡ Autot kiinnostavat leluista kaikkein eniten ja kirjan sivujen kääntäminen on mieluista puuhaa. Olen niin ylpeä tuosta pienestä ilopilleristä. Päivä päivältä nautin vain enemmän siitä, että olen äiti. :)



Onko teillä aiheita, joista haluaisitte minun kirjoittavan? Voisi innostus kasvaa, kun on valmiit aiheet taskussa.