sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Kuulumisia pitkästä aikaa!

Pitkään aikaan en ole ehtinyt kirjoittamaan, kun koko ajan on ollut jotain menoa. Meillä on muutto edessä nyt ensi kuun puolessa välissä. Sitä ennen pitäisi uusi asunto rempata, hankkia materiaalit jne ja sen kanssa ollaankin oltu kiinni. Nyt ollaan päätetty keittiön kaapisto, laminaatti, maalit ja tapetit. Talo on siis 1942 rakennettu pari-/rintamamiestalo. Neliöitä reilu 70 ja 3h+k. Sijainti ihanalla puistoalueella ja päiväkoti vieressä. Kaupunkiin kävelykin vie hurjat 5 - 10 min. Ollaan ajateltu vaalean keltaisia seiniä ja joko tummaa tai harmaata laminaattia. Katto maalataan valkoiseksi ja jokaiseen huoneeseen tulee tehosteseiniksi tapetit.






Raskaus on sujunut kohtalaisen hyvin. Alkuraskauden pahoinvointi ja väsymys on väistynyt ja nyt odotellaan rakenneultraa, mikä on 6.3. Muutaman kerran on supistellut ja pari kertaa ihan vertakin holahdellut, mutta kaikki onneksi hyvin. Istukka edessä, joten liikkeitä on vain välillä tuntunut pieninä hipaisuina. Vatsa on alkanut kasvaa ihan hurjasti! Tänään rv 17+5


Eino oppii koko ajan uutta. Yläkulmahammas puhkesi helmikuun puolessavälissä ja nyt Herra aurinkoinen vilkuttelee, taputtaa ja nousee seisomaan aivan KAIKKEA vasten! Pieni touhumies.

Kertokoon kuvat loput. Yritän skarpata nyt kirjoittamisen kanssa. :)