torstai 27. helmikuuta 2014

Äitiyspoli ja ylimääräinen neuvolakäynti

Tänään kävin ylimääräisellä neuvolakäynnillä, kun harjoitussupistuksia on ollut nyt hurjasti. Kaikki arvot olivat hyviä ja ottivat vielä labraan pissanäytteen, jos sieltä vaikka tulehdus löytyisi, mikä voisi supistukset selittää. Terveydenhoitaja laittoi kuitenkin lähetteen äitipolille, kun ennenaikaisuuden riski on kuitenkin aina olemassa.

Polilla pääsin melkein suoraan käyrille. Alkuun kätilö ei meinannut löytää hyvää kohtaa anturille, kun jätkä mönki menemään minkä kerkesi. Lopuksi käyrästä tuli niin kaunis, ettei olisi kuulemma halunnut minua edes irrottaa. Muutama supistuskin piirtyi nauhalle. Lääkäri katsoi kohdunsuun. Kiinteä, mutta auki 1cm ja kanava oli lyhentynyt vain 0,5cm eli ei mitään hätää. Painoarvio oli 2,2kg ja kaikki kasvu menee keskikäyrällä. PAITSI, pää... Pään koko vastasi viikkoja 38+3. Vähän alkoi pelottamaan, että tästä tuleekin vielä sektiovauva, jos tuo pää tuosta rupeaa kasvamaan hurjastikin vielä. Toivon, että synnytystapa-arviossa laittavat käynnistyspäivän, jos näyttää siltä. Minähän repeän hurjasti vielä! :D Tässä vaiheessa se vielä naurattaa. Sanoi, että pitää nyt lepäillä. Ei tässä tosin enää kauhean kovaa pääsekään. Sanoi tosin vielä, että jos alkaa olla napakoita supistuksia tai lapsivettä alkaa lorahdella niin sitten takaisin. No, jos malttaisi olla avautumatta enempää ja pysyisi vatsassa ainakin kaksi viikkoa vielä, mieluiten neljä.

Nyt olen aika varma, että otan rastat takaisin. Hiuskriisi on alkanut alusta. En jaksa laittaa hiuksia aina ikuisuutta ennen ulos lähtöä. Ja pitkät punaiset rastat olisi jotain niin, ah!<3 Katsoo, miten on aikaa ja missä laittaa!

Kesä 2013

Huomenna lähdetään siis Helsinkiin ja lauantaina on synnytysvalmennus. Taidan siis palailla blogiin lauantain tai sunnuntain aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti