torstai 13. helmikuuta 2014

Ärrin murrin!

Olisi kiva kirjoittaa siitä, kuinka mukavaa raskausaika on, mutta pikku hiljaa aletaan kyllä olemaan siinä pisteessä ettei enää jaksaisi. Kylki- ja selkäsärky on äitynyt järjettömäksi. Öisin ei pysty nukkumaan kivun takia ja pyörin vain kyljeltä kyljelle. Päivän seisominen aiheuttaa järjettömät kivut ja kaupassa joudun puhisemaan ja vaappumaan. Iso vatsa alkaa olemaan edessä joka paikassa. Tänään töissä työhousut repesivät. Taisi olla liian iso vatsa edessä. Onneksi enää kaksi vuoroa töitä ja sitten alkaisi loma.

Jatkuva pieni kipu, saa minut todella räjähdysherkäksi. Suutun todella helposti ja todella pienistä asioista. Tämä ärsyttää tilanteessa jopa itseänikin, mutta ei sille vain yksinkertaisesti mahda mitään. Onneksi Juho on ollut ihana ja ymmärtää, vaikka tiuskinkin ja kiukuttelen jatkuvasti. Mikään ei tunnu olevan hyvin, ärh.

Nyt voin todellakin sanoa, että loma tulee tarpeeseen. Haluaisin vain käpertyä peiton alle sohvalle ja lukea kirjaa. Aloitin kirjasarjan "Myyttihovi", jonka on kirjoittanut Brandon Mull. Loistavaa fantasiaa kertakaikkiaan. Nyt menossa kolmas kirja viidestä. Sen jälkeen pitää keksiä lisää luettavaa.

Ainiin! Värjäsin hiukseni taas. Nyt olen taas punatukkainen ja hiuskriisi helpottikin kummasti. Jotenkin punainen vain on se minun värini. En näytä enää kalpealta, eikä kulmakarvani liian vaaleilta. Yritän viimeistään ensi viikolla lisäillä kuvia hieman. Huomenna vielä töitä 1100-1700 ja lauantaina 0830-1330. Sunnuntaina kohti Jyväskylän koiranäyttelyä, joten taidan olla niin väsynyt, että kirjoittaminen jää väkisinkin ensi viikkoon.

2 kommenttia:

  1. Mulla on kans tuon hiusasian kanssa semmonen homma, että kokeilen välillä kaikenlaista mutta palaan aina tuttuun ja turvalliseen punaiseen hiusväriin. Nyt ollutkin ihmeen kauan tällainen vaalea, jossa kylläkin punapigmentti paistaa armottomasti läpi ;)

    Huih, täälläkin kolotukset meinaavat ärsyttää ja väsyttää. Nyt on myös tullut inhottava jyskytys päähän ja välillä tuntuu että verenpaineet kohisee vaikka ovatkin normaalit. Alavatsaakin pakottaa välillä menkkamaisesti. Mut täytyy vain jaksaa ja levähtää paljon :)

    Sinä olet niin reipas ja hienosti jaksanut töissä, ihailen kyllä suuresti!! :) Tsemppiä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä on kaikkea hiuksilla tultu kokeiltua. :) Enää häiritsee hiusten pituus!

      Tosiaan kaksi työpäivää enää! Niistä kun selvitään särkylääkkeen voimin, niin voi hengähtää taas. :) Yritähän sinäkin muistaa huilia! Joskus se meinaa unohtua kyllä turhankin herkästi. :)

      Poista