keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Ostoksia!

Huh, että otti eilinen päivä kunnon päälle! Ensin ajelin kaupungille ja pyörähdin kirpputorilla. Mitään en varsinaisesti ollut etsimässä, mutta löysinkin muutaman yöpaidan ja muumipyyhkeen, jotka sitten tarttuivat mukaan siltä reissulta. Vaatteita nyt ei muutenkaan kauheasti enää tosiaan tarvita, kun ei kohta kaappiin mahdu enempää. Kirpputorilla oli ihan kauheasti porukkaa ja oli vaikea liikkua. Hiihtolomaviikot vetävät näköjään porukkaa myös sinne.

Kirpputorin löydöt

Täysi vaatekaappi
Kirpputorin jälkeen kävin syömässä Kotipizzassa Kotzonen ja käväisin Juhon siskon luona. Hän asuu aivan kaupungin keskustassa, niin on helppo nähdä aina silloin tällöin. Tämän jälkeen siirryin Sinooperiin ostamaan ristiäiskortteihin pohjia. Jouduin hetken pyörimään ja miettimään, kun visio kortteihin ei ollut aivan selvä, mutta nyt olen tyytyväinen valintoihini. Niistä myöhemmin sitten lisää, kun joitakin valmiiksi saan. Samassa kaupassa oli myös kaikkien sisustusttavaroiden outlet -50% ja ostin meidän vauvan huoneeseen kyltin. Maksoi alle euron.


Kävin juomassa Latten ja näin yhden työkaverin samalla, joka toivotteli hyviä odotuksia. Siinä vaiheessa Juho jo soittikin, että pääsi työharjoittelusta. Lähdettiin sitten yhdellä autolla ensin Agrimarkettiin hakemaan pari säkkiä koiranruokaa ja kuppiteline. Pihalla nähtiin myös Juhon isä, joka oli ollut ostamassa hevosille rehua. Siitä sitten Citymarkettiin euron päiville ja apteekkiin pyörähtämään. Apteekista ostin itselleni lisää parasetamolia ja vauvalle valmiiksi särkylääkettä sekä koiralle D-vitamiinia. Ihan perus kauppalista oli pitkä ja hintaisa, mutta nyt on kaikki hoitotarvikkeet vauvalle ostettu! Sinkkivoidekin löytyi paljon halvemmalla peruskaupasta, kuin apteekista.

Suoja-alustat, vaipat, liivinsuojukset ja yösiteet

Loput hoitotarvikkeet ja ihana tuttinauha
Käväistiin Mustissa & Mirrissä hakemassa Maltille uusi panta ja kanille ruokaa ja siitä jatkettiin hakemaan Juhon äiti kyytiin. Käytiin yhdessä Eurokankaassa, jossa Juhon äiti osti meille kaksi muovitettua froteeta vaunuihin ja pinnasänkyyn. Gigantista Juhon äiti osti meille Aventin itkuhälyttimen, mihin kummatkin meistä tykästyivät. Laitteiden välillä pystyy puhumaan, eli jos vauva alkaa itkemään, voi itkuhälyttimeen puhua. Samoin hälytin soittaa tuutulauluja ja siinä on yövalo. Vanhempien yksikön saa ripustettua kaulaan nauhalla. Ja se on kaiken hyvän lisäksi vielä vaaleansininen. :) Antonista&Niinasta Juhon äiti osti meille vielä kaksi pakettia kuviollisia harsoja ja me ostimme ihanan hiirituttinauhan. Punnitse&Säästä-kaupasta hain vielä mukaan vadelmanlehtiteen valmiiksi. Oltiin lähdössä kauppakeskuksesta, kun keski-ikäinen mies huusi minulle: "Kaunis vatsa!" Ehkä hämmentävintä koko raskauden aikana!

Muovitetut froteet
Kuvioharsot
Itkuhälytin

 Kun vihdoin päästiin kotiin, oli olo todella nuutunut. Kannettiin kaikki sisälle ja köllähdettiin hetkeksi sohvalle telkkarin ääreen. Koirat pihalle ja sitten nukkumaan. Tänä aamuna heräsin pirteänä auringonpaisteeseen ja lähdin koirien kanssa metsään. Lunta ei ole juuri nimeksikään ja erilaiset linnut lauloivat metsässä. Hain samalla myös synnytykseen valmistautumisöljyn postista. Tuntuu kyllä, että taakka on tippunut harteilta, kun kaikki hoitovälineet on nyt hankittuna.

Öljy

Lumeton metsäpolku

Hakkuuaukolla oli vielä vähän lunta

 Innostuin samalla myös kuvaamaan eilisen postauksen sairaalalaukun sisällön sekä vaunut ja pinnasängyn. Hyvin kuva-aiheinen postaus tästä nyt tulikin!

Vauvan kotiintulovaatteet

Omat kotiutumisvaatteet

Vauvan huoneesta kuvattu kevät

Vaunut valmiina

Pinnasänky makkarissa



4 kommenttia:

  1. Tykkäsin vaihteeksi tällaisesta runsaasta postauksesta, ei ollu yhtään liikaa kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä näin! Kamera on ollut pitkään rikki niin kuvat on vähän jääneet. :/

      Poista
  2. Mikä toi öljy on..? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Synnytykseen valmistautumisöljy. Sitä aletaan hieroa välilihaan rv34 eteenpäin ja pitäisi ehkäistä repeämiä. Ajattelin kokeilla, kun maksoi vain sen 10e. :) Ainakin jostain luin kätilöiden suosittelevan sitä.

      Poista