lauantai 1. maaliskuuta 2014

Siskoilua!

Eilen käytiin tosiaan pyörähtämässä pääkaupunkiseudulla. Haettiin sisko kyytiin äitini luota ja mentiin kahville. Oli mukava istua ja jutella pitkästä aikaa. Saatiin myös tuliaisia Dubaista: vauvan vaatteita ja erikoisia karkkeja. Vaatteet olivat kivoilla kuoseilla ja kangas oli mukavaa. Kaiken kaikkiaan kivat! Käytiin myös kaupassa valmiiksi tätä päivää varten. Sitten mentiin äidille tutustuttamaan Maltti äidin hurjiin bernhardilaisiin. Hiukan oli poika paniikissa alkuun, mutta rauhottui sitten lopulta. Automatkatkin meni tosi hyvin ja Maltti nukkui auton takakontissa koko matkan. Itsellä kylki alkoi taas särkeä, mutta muuten suht kivuton matka. Tosin kotiin päästessä oli taas koko vatsa ihan kosketusherkkä.


Aamulla herättiin jo 7:30 ja alettiin siivoamaan. Siivottiin koko kämppä ja käytiin koirien kanssa lenkillä nätissä metsässä. Siivoaminen otti koville ja hetken aikaa oksetti tosi paljon, mutta meni onneksi ohi. Poksautettiin myös tulehtunut karvatuppi Maltilta. Nyt kello on jo 10:30 ja kohta lähdetään liikkumaan kohti kaupunkia ja synnytysvalmennusta. Jännää, kun ei yhtään tiedä, mitä odottaa!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niin on! Tykkään muutenkin noista kaikista väriensä ja materiaaliensa vuoksi. Lisäksi tuossa yhdessä on kivat puolipitkät hihat ja huppu. :)

      Poista