maanantai 30. joulukuuta 2013

Vatsassa heiluu

Eilen illalla onnistuin ottamaan videokuvaa siitä, kun vauva möyri vatsassa. Koko vatsa heilu kovaa vauhtia! Jännä ajatella, että joskus odotin innolla sitä, että alan tuntemaan liikkeet ja nyt niihin jo melkein väsyy. Myös jätkän kääntyminen on alkanut tuntumaan. Siitä aiheutuu jatkuva paine alavatsalle. Liikkeet tuntuvat siis päivittäin ja öittäin melkein koko ajan. Potkut ovat alkaneet tuntua hyvin ylhäällä kylkiluissa ja välillä osuvat kipeästi jonkin hermon kohdalle niin, että ihan hypähtää ilmaan.

Pari päivää on sattunut jännästi vatsaan. Kipu kestää hetken ja loppuu taas. Lämmin tekee hyvää ja helpottaa ja voisinkin jäädä suihkuun istumaan. Myös alaselkä alkaa muistuttelemaan kasvavasta vatsasta. Muuten ei ole väsyttänyt erityisemmin. Hieman ärsyttää, kun ei pääse kävelemään niin paljon kuin aiemmin, mutta töissä pystyy vielä olemaan ja nautinkin siitä.

Tänään iski hiuskriisi kunnolla ja päädyin siihen, että haluan rastani takaisin. Tänään aloitan urakan ja katsoo nyt, koska saan sen valmiiksi. Sitten voi pikkujätkä kiskoa hiuksista vapaasti!

Huomenna meillä olisi Juhon kanssa vuosipäivä. Vuosi sitten tulin Mikkeliin tapaamaan lähes tuntematonta miestä ja nyt tuntuu, että ollaan koettu jo niin paljon hyvää ja huonoa yhdessä. Kaikki tämä on vain lujittanut suhdettamme, enkä voisi kuvitella eläväni kenenkään muun kanssa tai odottavani lasta kenellekään muulle.<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti