tiistai 17. joulukuuta 2013

Takaisin arkeen!

Sunnuntaina päästiin takaisin kotiin. Väsytti aivan mielettömästi ja nukuinkin osan automatkasta. Käväistiin matkalla myös Juhon mummilla ja papalla. Sunnuntaina ei jaksettu tehdä yhtään mitään. Kannettiin vain kaikki tavarat sisälle autosta ja syötiin nopeasti lihapiirakoita. Olipas ihana nukkua omassa sängyssä!

Laivalta
Koiranäyttelyt menivät ihan kivasti. Äidin koira on sen verran kasvuvaiheessa vielä, että sen kasvua jäämme odottelemaan. Kuitenkin Noppa esiintyi kauniisti niin kuin aina, niin jäi hyvä mieli. Toinen koira, jonka esitin, sai Pohjoismaiden Juniori Voittaja 2013- tittelin ja Vara-Sertin. Oli handlerin helppo hymyillä! :) Toisaalta kehätoimitsijat eivät osanneet tehtäviään ja nöffien kehä kesti neljä tuntia, kun eivät saaneet arvosteluja kokoon! Aina iltaisin oli kauhea potkiminen vatsassa. Ehkä jätkä oli sitä mieltä, että ei nyt yhtään löysätä menoa!

Vaikonniemen Yasmin Jagr

Vaikonniemen Yasmin Jagr

Vaikonniemen Yasmin Jagr

Vaikonniemen Yasmin Jagr

Andranada Leonora

Andranada Leonora
 Eilen minulla piti olla iltavuoro, mutta meninkin aamuun. Töistä tullessa olin taas niin väsynyt, etten jaksanut tehdä juurikaan mitään. En tiedä, olisiko hemoglobiini taas tipahtanut pohjalukemiin. Keskiviikon neuvolassa se sitten ehkä selviää. Tehtiin ruokaa ja haettiin joululahja postista, jonka äiti oli meille tilannut. Saatiin nyt Brion GoGo-turvakaukalo. Nyt onkin kaikki suurimmat asiat hankittuna.

Turvakaukalo
Tänään on vielä edessä työpaikan pikkujoulut. Eilen kuulin töissä, että minulle on varta vasten hankittu alkoholitonta juotavaa! Muuten meidän joulu ja uusivuosi onkin hieman auki. Juho joutuu töihin sekä jouluna että uutenavuotena. Eilen ei siksi ollut mitenkään kauhean hyvä päivä. Oltiin mietitty joulu Juhon siskon luona ja nyt joudumme lähtemään jo tosi aikaisin sieltä, koska Juholla on seuraavana päivänä aamuvuoro. Ja jouluaattonakin on aamussa. Uutenavuotena oli tarkoitus juhlia meidän vuosipäivää, mutta Juho on yövuorossa silloin. Ja minä seuraavan päivän illassa. Se siis siitäkin juhlapäivästä. Ärsyttää, että aina pitää vuorojen mennä ristiin. Toinen on aamussa ja toinen illassa. Eikä ihan innosta juhlia uuttavuotta yksinkään.

Vatsa on taas pulpahtanut. Nyt jopa näyttää siltä, että on vauvavatsa eikä ylimääräiseltä läskiltä! Napakoru pitää pian ottaa pois, kun se jo ikävästi sojoittaa vatsasta! Onneksi on tuo raskaudenaikainen napakoru.

Rv 22+3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti