keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Sairasloma

Tänään kävin sitten lääkärissä supistusten takia. Lääkäri kysyi, tunnenko liikkeet normaalisti ja kyllähän tuo jätkä tuolla kovaa vauhtia potkii. Mittasi sitten sf-mitan, joka oli viikossa kasvanut 6cm! Sanoikin, että tuosta hurjasta kasvusta voi supistelut johtua. Sydänäänet kuuluivat hienosti ja potkaisi jätkä anturiakin muutaman kerran. Kohdunsuu oli kiinni, joten sen kanssa ei hätää. Kirjoitti sairaslomaa ensi sunnuntaihin ja sanoi, että pitää vähän rauhallisemmin ottaa, muttei kuitenkaan tarvitse vuodelevossa olla, luojan kiitos! Huomenna pitää mennä vielä antamaan pissanäyte laboratorioon niin tarkistavat, ettei mitään bakteeria ole. Se kun joskus voi kuulemma aiheuttaa supistuksia.

Huomenna ystävän lakkiaisiin! Pe-su olisi ollut töitä, mutta nyt en sitten tiedä, mitä niille päiville kehittää.

2 kommenttia:

  1. Mua on supistellut viikolta 14 alkaen ihan joka päivä useita kertoja päivässä. Nyt vasta tarkastettiin kohdun suun tilanne ja se oli tosi hyvä. :) Hyvä että saat levätä nyt rauhassa.
    Sun sf-mitta on tosiaan tehnyt pyrähdyksen, voi jestas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, ettei sielläkään lähtenyt liian aikaisin avautumaan. :) Olin itsekin ihan hämmentynyt, mutta eilen kun taas vatsa kuvattiin, niin kyllä sen kasvun itsekin huomasi :)

      Poista