torstai 12. joulukuuta 2013

Reissailua

Nyt on ollut pieni blogitauko, kun ollaan oltu reissussa Juhon kanssa. Kävimme viime viikon torstaina ensin ystäväni lakkiaisissa ja sieltä menimme äidilleni ja täällä olemme edelleen. Maanantaina lähdimme laivalla Tukholmaan. Laivamatka oli mukava, vaikka taisinkin jonkin pienen ruokamyrkytyksen saada kananmunista ja koko tiistai oli ikävä olo. Tukholman näkeminen jäi siis hieman lyhyeksi. Toisaalta käveleminen rupesi repimään kohdun kiinnikkeitä ja loppumatkan lyllersinkin vain perässä. Ostin kuitenkin ihanan pehmeän ja lämpöisen alpakanvillasta tehdyn ponchon. Takaisin tullessamme kävimme yökerhossa katsomassa siellä esiintynyttä mieskuoroa, johon kuului neljä eri äänialaa omaavaa Etelä-Afrikkalaista miestä. Il Divo Ancora lauloi mm. Moulin Rougessa olevan kappaleen "Come what may" italiaksi. Kylmät väreet ja jätkäkin tykkäsi, kun potki kauheasti. Myös porealtaassa oleminen teki hyvää, kun hieroi mukavasti vatsaa.

Käytiin myös kirpputorilta ostamasta doppler ja nyt voidaan kotonakin kuunnella sydänääniä. Jännää!

Vatsa on nyt pompahtanut kunnolla näkyviin. Ainakin omiin silmiin! Ensi viikolla olisi neuvola, niin näkee sielläkin miten on arvot lähtenyt nousemaan.

Vatsa pulpahti!
 Huomenna olisi tarkoitus lähteä koiranäyttelyihin ja sunnuntaina sitten vihdoin kotiin. Kiva mennä taas vaihteeksi kotiin, kun aina oma koti on oma koti.

Andranada Leonora "Noppa"

Tällainen pikapostaus tänne väliin. Kirjoittelen uudemman kerran varmaankin maanantain puolella, kun ollaan taas kotiin asetuttu.

1 kommentti:

  1. Heippa!

    Blogissani olisi sinulle pikkuinen haaste! :)

    -Iina

    http://laskettuaika.blogspot.fi/

    VastaaPoista