torstai 13. maaliskuuta 2014

Neuvola ja Ikea reissu

Maanantaina oli siis neuvola, missä kaikki oli hyvin jälleen. Pissa oli puhdas, RR 126/77 ja sf-mitta 30cm. Mitta ei kuulemma ole paljoa kasvanut, kun vauva on jo laskeutunut niin alas. Terveydenhoitaja kehoitti kantamaan neuvolakorttia mukana, jos synnytys lähtee käynnistymään pikku hiljaa.

Eilen lähdettiin käymään Ikeassa. Huh, mikä reissu oli. Kun vihdoin oltiin saatu kaikki ostettua ja päästiin illasta kotiin, piti kaikki vielä järjestää paikoilleen. Olin totaalisen loppu ja istuin vain lattialla. Tuli melkein itkupotkuraivari, kun oli niin ikävä olla. Kirosin loppuraskauden maan alimpaan helvettiin kaikkien kipujensa kanssa. Onneksi Juho ymmärtää hetkelliset ärtymykseni ja paineli jalkoja ja hartioita ja olo parani edes hieman. Yöllä sitten veti kummastakin pohkeesta suonta vuorotellen ja meinasi taas usko loppua. Aamulla olinkin huonolla päällä taas. Ajettiin toinen auto huoltoon ja heitin Juhon töihin.

Tänään alkoi oikeasti kipeät supistukset. Hyvä, että tiellä pysyi, kun ajoin takaisin kaupungilta. Onneksi näitä on nyt tullut vain n. tunnin välein. Tiskasin ja leivoin vielä kotona ja laitoin saunan päälle, että pääsisin hetkeksi rentoutumaan. Juho naureskeli jo, että katsotaan ollaanko ensi yönä synnyttämässä, mutta tuskinpa nämä vielä siihen johtavat. Nyt vain lepoa ja rentoutumista ilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti