torstai 23. tammikuuta 2014

Äitiyspakkaus saapui

Eilen käytiin hakemassa äitiyspakkaus postista. Postissa virkailija hymyili ja sanoi, että tämäpä onkin sitten mukava pakkaus. Kotona avattiin yhdessä paketti. Ihan sama mikä paketti on, niin sen avaaminen on aina yhtä mieluista! Vaatetta oli paljon! Erityisen innoissani olin kuitenkin sammakko-lakanoista! Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Harsoja oli kuitenkin vain yksi, joten niitä pitää hankkia sitten maaliskuun Ikea-reissulla. Muuten oltiin kyllä tyytyväisiä pakkaukseen. Rattaisiin kiinnitin eilen pienen sydämen, jossa lukee baby. Juho korjasi vaunujen kuomun,mikä oli väärin koottu ja nyt sekin pelittää. Loppuilta menikin television ääressä supernaturalia katsellen ja laskiaispullia syöden.

Tänään olisi tarkoitus käydä uimassa ennen mammajoogaa. Pitää vain testailla kaikki uimapuvut, missä näytän edes kutakuinkin fiksulta. En ole käynyt uimahallissa pitkään aikaan. Kesälläkin pulahdin vain pari kertaa järveen, kun en kylmästä vedestä pidä. Intiassa kävin kyllä useammin uimassa, mutta siellä vesi olikin jatkuvasti sen +30. Laivalla oltiin porealtaassa ja huomasi kyllä, kuinka jätkä nautti siitä. Joten voi tehdä ihan hyvää sekä itselleni, että vauvalle.

Huomenna taas aamuvuoroon, samoin lauantaina. Onneksi nyt on vain 3vuoroa/viikko niin ei tunnu niin pahalta. Polvet rupeaa olemaan suhteellisen kipeät, jos kauan seisoo paikoillaan.

Loppuun nyt vihdoin tämä masukuva eiliseltä 27+5. Aikamoinen rantapallo jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti