sunnuntai 5. tammikuuta 2014

26. raskausviikko

Olo on huomattavasti helpottunut. Selkä on edelleen välillä suhteellisen kipeä, mutta helpottaa, kun makaa paikallaan. Iltaisin on vaikea saada unta, kun alkaa kylkeen pistämään eikä muissa asennoissa meinaa kunnolla saada happea! Kaasua on alkanut kerääntymään elimistöön ja vatsa on siitä johtuen välillä kipeä. Syömisten kanssa on joutunut olemaan todella tarkka, että olisi edes suhteellisen mukava olla. Töissä on vatsa alkanut kiristämään ja pitää muistata rasvata yhä useammin, että on helpompi olla. Heihei mukava ja helppo keskiraskaus! Taitaa olla raskauden ainoa mukava aika. Alkuraskaudessa kauhea pahoinvointi ja loppuraskaudessa hengenahdistukset ja selkäkipu. Melkein naurattaa jo!

Eilen kävin Tehon kanssa Kuopiossa Match Showssa. Kun oli pihaan ajettu tajusin, että olin unohtanut rokotustodistuksen kotiin! Melkein alkoi itkettämään. En yleensä ole tällainen hatarapää ja nyt uhohdan noinkin oleellisen asian! Päätin, että kokeilen kuitenkin kysyvätkö jokaiselta rokotukset ja pääsin luikahtamaan sisään. Normaalisti en ikinä tekisi mitään tuollaista, mutta kuitenkin koiran rokotukset ovat ajantasalla, joten en aiheuttanut vaaraa kellekään muulle. Koiria oli aivan mielettömästi ja me pääsimme kehään vasta n. 4h odottelun jälkeen. Menestyttiinkin vielä! Oltiin n.40:stä koirasta neljänsiä! On minulla hieno pieni mies! Seuraavaksi suunnataankin Tehon kanssa Jyväskylän Ryhmänäyttelyyn 16.2. Katsoo, pystynkö itse esittämään koiraa vai joudunko etsimään varahandlerin. Takaisin tultaessa selkä oli jo todella kipeä istumisesta. Vähän itkettää jo valmiiksi koiranhakureissu kahden viikon päästä, kun joutuu autossa istumaan 8h. Voi olla, että selkää ei enää sen jälkeen ole!

Teho poseeraa
Maltti 6vko

Olen alkanut näkemään yhä enemmän unia siitä, kun vauva on maailmassa. Vaikka eihän sitä ikinä täydellisesti voi tietää, millaista elämä tulee olemaan. On kuitenkin mukava yrittää edes varautua hieman siihen, mitä tuleman pitää.

Tuntuu, että vatsa on kasvanut taas aivan mielettömästi. Töissä pitää jo ähistä ja puhista, kun kaikki on suhteellisen hankalaa. Miten muiden mahat ovat kasvaneet? Tässä viimeisin kuva tältä aamulta. Ja nyt siis tosiaan rv 25+2.


2 kommenttia:

  1. Mä päivitin myös just uusimman mini-mahakuvan, oon viikolla 19+0 :) selkä oikkuilee sohvalla istuessa ja kääntyessä. Iskias nyt pari viikkoa ollut riesana.. En tykkää tv;n katselysta, mutta nyt kun on lomaa vielä pari päivää ja pitäisi vaan nautiskella niin mielummin seison ja touhuan, sohvasta on tullut mörkö, kun aina johonkin sattuu ja möyryän vaan asentoa etsien. Mies tykkää! :D

    Sanavahvistukset pois!!!

    VastaaPoista
  2. En edes huomannut, että sellainen oli päällä! :D Nyt pitäisi olla pois!

    Hyvä, etten ole ainoa vaivoineni!

    VastaaPoista