perjantai 11. heinäkuuta 2014

Tulevaisuuden suunnitelmia

Eino kasvaa ihan silmissä! On hienoa huomata, kuinka pieni mies kehittyy joka päivä. Nyt ollaan löydetty kädet ihan kunnolla ja niitä ängetään koko ajan suuhun. Lussutus vain käy! Eilen kävin ostamassa sitteriin ja vaunuihin kiinnitettävän lelun, mitä Eino tyytyväisenä räpeltää. Oli pojalla riemu ylimmillään, kun sai napattua kiinni lelusta. Kävin myös kirjaston poistomyynnistä hakemassa Einolle lastenkirjoja. Ostin niitä 7kpl ja kaikki maksoi yhteensä 7e! Eniten tykästyin intiaanisatuihin.

Myös ensimmäiset vierastamiset on koettu. Käytiin Juhon veljen luona ja Eino pelästyi hänen naisystäväänsä. Ihan paniikinomainen itku tuli!

Ollaan nyt muuton ohella puhuttu Juhon kanssa paljon tulevaisuudesta. Mitä haluan opiskella? Missä aiomme asua? Koska haluttaisiin seuraava lapsi? Loppujen lopuksi kaikki on vielä suht auki, mutta oli ihanaa, että jonkun kanssa pystyy puhumaan kaikki asiat läpi. Itse haluaisin lapsille (ainakin kahdelle ensimmäiselle) suht pienen ikäeron ja seuraavat voivat olla sitten suuremmalla. Olen huomannut, ettemme siskoni kanssa olleet kauhean läheisiä nuorena ison ikäeron (5v) takia. Nyt vanhemmalla iällä asiat ovat toisin.

Kihlajaisia ja tuomareita juhlimme 30.8. Siihen mennessä ajattelin saada uuden asunnon kuntoon. Ihanaa muuttaa! Olen niin innoissani, että pääsen kaupungille koska haluan ja saadaan enemmän tilaa asuntoon, kun kaikki on yhdessä kerroksessa. On koirillakin enemmän tilaa.

Huomenna otan suunnan kohti koiranäyttelyä taas vaihteeksi. Luumäen pentunäyttely kutsuu aamusta. Enää kuukausi ja Maltti on jo junnuikäinen. Mihin tämä aika oikein katoaa? Tiistaina suunnataan kohti Helsinkiä Juhon siskon ja hänen lastensa kanssa ja mennään hurvittelemaan Linnanmäelle! Eikka jää mummille hoitoon siksi aikaa. Vanhemmalla iällä käydään sitten koko perhe yhdessä.

Palaan kirjoittelemaan ensi viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti