torstai 3. heinäkuuta 2014

Eino 2kk

Huh, kun on taas edellisestä päivityksestä aikaa. Ollaan lähinnä oltu kotona kahdestaan Einon kanssa ja nautittu niistä parista vapaasta/viikko, mitä Juholla on.

Nyt olisi muutto edessä 25.7. Saatiin melkein keskustasta asunto. Kerrostalo tosin. 75 neliötä, 3huonetta, keittiö, parveke, sauna ja vaatehuone. Alin kerros ja pääsee ovesta suoraan metsään koirien kanssa. Ja ovipuhelin! Eipähän tule kuka tahansa ovikelloa soittelemaan. Nyt olisi operaatio muutto vielä edessä. Huh. Aina sitä unohtaa, millainen projekti tämäkin on. Olen saanut pakattua olohuoneen suht hyvin, keittiöstä osan, kylppäristä osan ja Vaatehuoneen. Vielä olisi kuitenkin paljon jäljellä. Onneksi muuton jälkeen helpottaa kulkeminen ja pääsen vihdoin salillekin treenaamaan. Huomasin, että vatsalihakset ovat vieläkin erillään. :/ pystyn vetämään vatsastani ensin toisen puolen ja sitten toisen puolen sisään. Hurjan näköistä.

Einon 2 kk neuvola oli tiistaina. Eino painaa nyt 7,2kg ja on 62cm pitkä. Pää oli jo 42cm. Iso poika siis. Neuvolatäti sanoi, että vellien käyttö on hyväksi, kun näinkin potra poika on ja ettei maito kauaa pitäisi nälkää. Eino sai rotarokotteen suun kautta ja siitä ei tykätty. Oli sellainen itse naamalla. :D Neuvolatäti sanoi myös, ettei ole koko uransa aikana nähnyt 2kk vauvaa, joka juttele näin paljon!

Lauantaina ja sunnuntaina matkataan Juvalle taas koiranäyttelyyn. Maltti on lauantaina ja sillon esitettävänä on myös kaksi belgiä. Sunnuntaina esitän bokserin ja stabyn. Kiirettä siis pitää!

1 kommentti:

  1. Tuo ovipuhelinjärjestelmä tuo varmasti helpotusta. Me olemme pian muuttamaan kerrostaloon, jonne semmoiset on tulossa. Ja kovasti sitä helpotusta odotetaan. Ihana kuulla, että on kovin puhelias vauva! Myöhemmin voikin alkaa puhetulva.

    VastaaPoista