keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Linnamäki 15.7

Eilen lähdettiin Juhon siskon ja siskonlapsien kanssa Linnanmäelle. Aamulla ajettiin Juhon äidille viemään Eino hoitoon. Ajateltiin aluksi, että otetaan Eino mukaan, mutta sitten alettiin miettiä Linnanmäen melua ja päädyttiin jättämään Eino mummille hoitoon.

Pasilaan oli luvattu vettä ja ukkosta, mutta koko päivän oli puolipilvistä. Käytiin melkein kaikissa laitteissa päivän mittaan. Silti aika ei ihan kaikkiin laitteisiin riittänyt. Käymättä jäi Vekkula ja Kieppi. Voitin myös Derbyssä itselleni sammakkopehmon! Uusi Kingi oli myös ihan hieno kokemus. Tosin oletin, että olisi ollut kamalampi!

Käytiin syömässä uudessa ravintolassa, jossa tilasin lasin valkoviiniä ja nacholautasen kanalla. Valkoviini oli ihan kamalan makuista. Melkein kuin käynyttä omenamehua ja nacholautanen maistui märiltä nachoilta. Ruuasta tuli vain kiukkuiseksi. Juho osti minulle sammakko-aamutossut ja samalla ostettiin Einolle tuliaiseksi nallehelistin. Viimeiseksi käytiin vielä kastumassa Vonkaputouksessa ja lähdettiin ajamaan kotiinpäin.

Katsotaan ensi vuonna sitten uudestaan. Silloin otetaan pieni mieskin mukaan.

Onko tänä vuonna tullut testattua jo Linnanmäen laitteet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti