lauantai 4. lokakuuta 2014

Etelään!

Loma-anomus tehty töihin,  Einon passi hankittu ja matkoja katsottu. Meidän perhe suuntaa siis etelän lämpöön 9.11! Vielä ei olla lopullista matkakohdetta lyöty lukkoon, sillä ajattelimme lähteä äkkilähdöllä. Ei oikeastaan mitään väliä kunhan on lämmintä! Vaihtoehtoina lähinnä Kreikka, Espanja ja Turkki. Ehkä myös Egypti. Kreikassa olin itse viimeksi vuonna 2011 2 viikkoa. Tällöin matkakohteena oli Rodoksen Ixia. Espanjassa kävin 2012 interrail reissulla pyörähtämässä Barcelonassa. Siitä edeltävä kerta on ollut joskus ihan pienenä. Turkissa en ole ikinä käynyt, mutta sisko on siellä muutaman vuoden asunut, kun on matkaoppaana ollut. Egyptissä taas kävin 2012 Hurghadassa. Jokaisessa maassa on omat viehätyksensä ja meidän perhe tulee kyllä reissaamaan. Kun Eino on vanhempi lähdetään vielä siellä Intiassa käymään uudelleen.

Kreikka 2011
Facebookin kautta löysin yhden ihmisen, jolta voidaan lainata matkarattaita reissulle, joten niitäkään ei vielä tarvitse lähteä kiireellä ostamaan. Haluan kuitenkin vertailla ja löytää meille ne oikeat rattaat. Muutaman kivan viileän paidan löysin Einolle kirpputorilta. Matkakohteista pitäisi löytyä vaippoja, mutta jonkun verran ruokaa otan kyllä täältä mukaan Einolle. Kuitenkin viikko on lyhyt aika ja ruokaa ei niin kauheasti kulu. Tuntuu ihanalta ajatella, että kohta päästään hengähtämään hetkeksi. Perheaikaa parhaimmillaan. ♡

Egypti 2012

Mitä pitää ehdottomasti ottaa mukaan etelään vauvalle? Mitä taas ei tarvitse? 

1 kommentti:

  1. Vauvoista minulla ei ole kokemusta, mutta jotta matka ei menisi pilalle vatsataudin takia, niin maitohappobakteereja kannattaa alkaa jo nyt syödä koko perhe :)

    Minulla olisi blogissa ihan kiva arvonta, käy kurkkaamassa jos innostaa :)

    http://iinaneloa.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvonta.html

    VastaaPoista