perjantai 7. marraskuuta 2014

6kk neuvola!

Huh, kun on jäänyt päivittäminen vähillä, kun on ollut niin paljon töitä. Juuri loppui seitsemän päivän työputki ja nyt saa viikon levähtää. Ensi viikolla lähdetään pikku reissuun ja huomenna mennään Jyväskylään koiranäyttelyyn.

Mutta asiaan. Einon 6kk neuvola oli viime viikolla. Odoteltaessa vuoroamme, Eino tyytyväisenä makoili vatsallaan lattialla. Kovasti meillä läiskitään jo jaloilla ja käsillä, mutta ei olla vielä hoksattu, miten tästä pääsisi eteenpäin. Meillä oli käynnillä mukana terveydenhoitajaopiskelija, joka pääosin katsoi Einon. Hoitopöydällä oli Einon mielestä mahdottoman paljon mielenkiintoisia asioita ja kaikesta piti yrittää napata kiinni ja napattiinkin! Hyvä, että pystyttiin suojaheijasteet katsomaan. Einolla kuitenkin löytyi jo nyt joka puolelta heijasteet! Painoa oli 10,3kg ja pituutta 72,1cm. Pää oli 46,5cm.


Ruokailumme kuulostaa kuulemma oikein hyvältä. Ollaan annettu Einolle tosi nopeasti uusia makuja, kun ei ole ongelmia vatsan kanssa ollut. Nyt syödään aamuisin ja iltaisin puuro, lounas, välipala ja päivällinen ja väleissä tietenkin maitoa. Lisäksi ollaan alettu sormiruokailemaan. Herkkua onkin ollut vesimeloni, luumu, maissinaksut ja kiivi!

Eino nukkuu edelleen hyvin. Päivällä otetaan kahdet lyhyemmät (0,5-1h) päikkärit ja illalla yhdet pidemmät (2h). Nukkumaan mennään n.klo 20 ja aamulla herätään klo 7. Yöllä ei heräillä ollenkaan.

Lopuksi katsottiin Einon silmät ja näytettiin helmeä. Eino yllätti kaikki ja nappasi pinsettiotteella helmestä kiinni ja sai paljon kehuja. Neuvolatäti kehui meitä ihanan positiivisiksi ja elämäniloisiksi ihmisiksi ja siksi kuulemma Einokin on niin onnellinen ja tyytyväinen vauva.


"Eino on iloinen ja aktiivinen poika. Kasvaa hienosti. Pyörii akselinsa ympäri. Juttelee. Suojaheijasteet tulevat esille. Ravitsemus ikätasoista. D - vit. käytössä. Iho siisti. Aukile ok. Näkee helmen (10mm).  Valoheijaste symm."

Toissa päivänä Eino yllätti taas ja huomasin ensimmäisen hampaan! Jee vihdoin! Onneksi ollaan vältytty suuremmilta itkuilta!

2 kommenttia:

  1. Vooi, Eino on niin iso poitsu jo <3 Niin ne meidän vauvat kasvaa pian :') Meillä Hugo myös huomaa kaikki pienetkin muruset lattialta ja tutkii niitä kiinnostuneesti.. Kummasti on tullut nykyään imuroitua paljon useammin kuin aikaisemmin, kun Hugo alkoi ryömimään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hurjaa vauhtia! Eihän tässä meinaa perässä pysyä!

      Poista