lauantai 6. syyskuuta 2014

Karhunpoika sairastaa...

Nyt meillekin rantautui räkätauti. Se alkoi eilen kuin salama kirkkaalta taivaalta. Eino meni tapansa mukaan klo 21 nukkumaan ja tunnin päästä heräsi itkemään. Hengitys rohisi ja paksu räkä sai pienen kakomaan. Itkua kesti tunnin eikä mikään auttanut. Juho tuli töistä ja sanoin, että pitää lähteä sairaalassa käymään, kun sängyn päädynkään nostaminen ei auttanut. Niinpä Eino inuiittipukuun ja autoon.

Lääkärissä Eino sai oman rannekkeen käteen ja meille sanottiin, että jonoa on aika paljon. Alkuun Eino jaksoi tosi hyvin, mutta sitten rupesi menemään jo yliväsymyksen puolelle, kun ei saanut nukuttua. Päästiin onneksi 1,5h päästä jo sisälle. Hoitaja ja lääkäri kehuivat Einoa mallipotilaaksi, kun oli niin nätisti. Einoa taisi enemmän ihmetyttää sairaalan laitteet. Lääkäri sanoikin, että taitaa Einosta tulla lääkäri. Keuhkot olivat kunnossa. Samoin kurkku, korvat ja nielu. Myös happisaturaatio hyvä. Ilmeisesti joku virus ja meidät vain passitettiin kotiin samoilla ohjeilla, mitä oltiin jo kokeiltu. Yö menikin 1/2h pätkissä. Aamulla otin Einon nukkumaan rintakehän päälle ja viereen, missä nukkui vielä vähän. Nyt jäädään toipumaan ja toivotaan, että uusi niistin ja tipat helpottaisi oloa!


1 kommentti:

  1. Voi pikkupotilasta! Ihan kamalaa varmasti seurata vierestä kun ei mitkään konstit auta.. Meillä tuo on vasta edessä päin. Eka oli isi flunssassa, nyt on miulla kurkku kipeänä, kohta varmaan tarttuu tyttöönkin.
    Paranemisia!!!

    VastaaPoista