perjantai 26. syyskuuta 2014

Flunssailua

Pahoittelen blogihiljaisuuttani. Olen ollut hurjan kipeänä nyt hetken aikaa. Ensin meni kurkku kipeäksi ja sitten nousi kuume. Nenä meni tukkoon ja tuli kauhea yskä. Veti kyllä niin mehut pois, että huhhuh!  Tänään on ensimmäinen aamu, kun olo tuntuu suhteellisen hyvältä. Aloitinkin aamun pienellä lääkeannoksellla, sillä tänään mennään käymään match showssa Maltin ja Tehon kanssa. Huomenna taas suunnataan kohti Lappeenrantaa käymään ystävän luona ja tutustumassa mahdollisesti uuteen perheenjäseneen. ;)


Eino oli ennen minua myös hetken aikaa kipeä, mutta se meni onneksi ohi ihan parissa päivässä. Mielummin itse sairastan, kuin Eino. Meillä ollaan nyt kunnolla tajuttu pyörähtely ja lattialla viihdytään hetki selällään, sitten mahallaan ja taas selällään. Ostettiin myös uusi leikkimatto ja hyppykiikku pienelle miehelle ja tämä jos mikä riemastutti tuota marakattia!  Ihana, kun lasten ilo on niin vilpitöntä.


Keskiviikkona olisi minulla puolestaan aika kirurgille. Polvi on alkanut taas reistailemaan ihan kunnolla ja sillä on inhottava astua. Tuntuu, ettei se pidä alla vaan on ihan väljä. Tosin kummatkin polveni kaipaavat leikkausta. Pitkä kuntoutuminen siis edessä.

Marraskuussa ollaan suunniteltu lomareissua. Joko Espanjaan, Turkkiin tai Kreikkaan. Muutaman lyhythihaisen paidan kävin Einolle ostamassa kirpparilta ja jo pelkästään tuo pieni ostos sai matkakuumeen aikaan. En ole kyllä yhtään ajatellut, mitä muuta pitäisi vauvalla olla matkassa.


Ylihuomenna on Einon 5kk neuvola. Kirjoittelen siis maanantaina lisää meidän kuulumisia. Luonnoksissa on monta aihetta ja yritän ehtiä myös kirjoittamaan ne pois, kunhan kunnolla parannun!

Oletteko olleet matkalla vauvan kanssa? Mitä ehdottomasti tarvitsee muistaa pakata mukaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti