maanantai 16. kesäkuuta 2014

Reissussa

Perjantaina lähdettiin reissuun kahden koiran ja Eikan kanssa. En ollut aiemmin tullut ajatelleeksi, kuinka paljon tällainen porukka tarvitsee mukaan ja huh, että ahdistikin pakkaaminen. Onneksi on tila-auto, niin tavarat mahtui kyytiin ihan kivasti. Tosin lisätilakaan ei olisi ollut pahitteeksi. Ajettiin ensin äidin kautta hakemaan näyttelyteltta kyytiin. Matkalla pysähdyttiin pari kertaa syöttämään Eikka, vaihtamaan vaippa ja lisäämään öljyä autoon. Äidin koirat olivat ihan sekaisin vauvasta, kun eivät sellaista ole aiemmin nähneet. Pikainen pysähdy, koirien pissatus ja matka jatkui kohti Forssaa.

Eikka ABClla
Pysähdyttiin taas matkalla pari kertaa ja viimein saavuttiin majoitukseemme. Tien varressa oli jonkun ihmisen pihalla kaksi hervottoman kokoista hirvipatsasta, joita tuli hieman säikyttyä! Varmaan isäntä vetää rastin seinään aina, kun joku ajaa kaarteessa ulos. Majoitus ei ihan vastannut kuvia. Yhteishuoneistossa ei ovissa ollut lukkoja. Wc-pytty oli irti lattiasta. Wc-paperia yksi rulla ja keittiön varustetaso mitä oli. Myöhemmin samaan huoneistoon tulivat myös toiset meidän kanssa majoittuvat eli meitä oli yhteensä siellä 5 henkeä, vauva ja 4 koiraa. Toisessa samankokoisessa huoneistossa oli yksi ihminen. Verrattiin sitten laskuja ja huomattiin, että meiltä oli veloitettu maksu/henkilö ja heiltä/huone. Kaikkein hauskinta tässä oli se, että heitä oli 3 ja heille oli varattu 3 hengen huone, mikä oli täsmälleen samankokoinen kuin meidän huoneemme. Maksoi vain tuplaten meihin verrattuna. En siis voi suositella Kuuman Maatilamajoitusta!

Maltti meni piiloon
Lauantaina meidän piti mennä katsomaan ryhmänäyttelyä, mutta jäätiinkin vain köllimään sänkyyn. Päivemmällä skarpattiin ja lähdettiin käymään makkarafestivaaleilla. Kaikenlaisia makkaroita siellä olikin! Ostettiin kassillinen makkaraa (10e!) ja oliiveja pussillinen. Sitten mentiinkin takaisin majoitukseen ja tehtiin ruuaksi täytettyjä paprikoita ja vain oleskeltiin loppuilta. Tosin samassa huoneistossa majoittuneilla ihmisillä oli "bileet" joten yöllä tuli nukuttua vain pari tuntia.

Sunnuntaina pakattiin tavarat ja lähdettin erikoisnäyttelyyn. Siellä näkyikin jos minkälaista ransua! Laitettiin teltta pystyyn ja jätkä vaunuihin. Mietittiin pitkään Juhon kanssa viedäänkö Piina kehään, kun alaleuka on mikä on, mutta päädyttiin kuitenkin kehässä käydä kokemusta kasvattamassa. Pentuja oli viisi ja kolme oli ulkomaalaista. Maltilla oli taas kohelluspäivä eikä suostunut liikkumaan kauniisti, kun piti vain hökeltää jatkuvasti. Olin jo valmis tekemään rukkaset tuosta otuksesta! Piina meni Juhon kanssa nätisti, mutta ei sijoittunut sen alaleuan takia. Maltti oli PEK 4 ja saatiin hieno ruusuke ja pieni pokaali. Piinan kaksi siskoa Kerttu ja Sylvi olivat narttujen PEK 3 ja  PEK 4.


Tässä vielä arvostelut:

Maltti
Tuomari: Ian Finney, Irlanti
"Rangy puppy. Still needs some leash training. Ok bite. Muzzle bit short. Ok neck. Front a little straight. Croup ja little flat. Could have some more angulation behind. Movement typical for puppy of his age. He is enjoying himself."
PEK 4

Piina
Tuomari: Ian Finney, Irlanti
"Friendly puppy. Lower teeth is inside uppergum. Ok head. Good ears. Nice lenght of neck. Front is bit straight. Topline ok. Nicely angulated. Still needs to learn coordinational moving."

Piina jää nyt kotiin kasvamaan ja Maltin kanssa kierrellään näyttelyitä. Seuraava näyttely on parin viikon päästä Juvalla ja heinäkuussa onkin joka viikonloppu joku näyttely. Toivotaan siis parasta, että alkaa tuo hökellys loppumaan! Kokemus tuo varmuutta. ;)

Pojat oli vähän väsyneitä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti