maanantai 9. kesäkuuta 2014

Lahti EPN

Sunnuntaina vein taas Eikan mummille hoitoon ja suuntasin kohti Lahtea. Oli mukavan lämmin ja puolipilvinen sää eikä turhan kuuma. Olin paikalla jo puoli yksitoista, vaikka kehä oli laitettu alkamaan 11:50. Maltti häselsi tapansa mukaan alkuun kaikkien perään. Hauskin oli kuitenkin pieni chihuahua, jonka kanssa leikittiin ja haisteltiin. Ihmiset naureskelivat ja ottivat kuvia näiden kahden tapaamisesta! Muutama ihminen tuli rapsuttelemaan ja kertoivat, että tykkäävät irliksistä ja haluaisivat joskus sellaisen. Maltti oli tyytyväinen, kun häntä rapsuteltiin.

Näyttelyyn oli ilmoitettu kaksi irlistä ja toiseen niistä tosiaan tutustuimme viimeksi mätsärissä. Nartun omistaja Kaija tulikin näyttelyalueelle ja loppuaika meni mukavasti rupateltaessa. Maltilla rupesi olemaan kuuma ja se kaivoi omaa poteroaan hiekkaan ja meni makaamaan siihen sammakko-asennossa, tietysti. Yritä siinä sitten putsata kuraista ransua pyyhkeellä.

Sitten mentiinkin jo kehään. Maltti käyttäytyi ihmeen maltillisesti. Tuomari naureskeli Maltin partaa, mikä oli ihan mullassa ja hampaat täynnä kiviä. Saatiin KP ja olin innosta soikea! Nartusta tuli kuitenkin ROP ja Maltti oli VSP, minkä arvasinkin. On tuo vielä niin kakara ja narttu oli tosi hyvän näköinen. Tosin pikkupentuluokassakin oltiin vielä. Kaikenkaikkiaan siis erittäin hyvä päivä!

Tuomari: Paula Rekiranta
"6kk. Hyvinkehittynyt urospentu, jolla hyvät mittasuhteet. Riittävä pään pituus, vielä hieman takaluisu kallo. Hyvä ilme ja korvat. Hyvä kaulanpituus, hyvin kehittynyt eturinta ja rintakehä. Vielä kapea ja löysä edestä. Hieman lyhyt lantio ja polvikulmaus saisi olla selvempi. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu hyvin takaa, etuliikkeiden tulee vielä vakiintua."
PEK 1 KP VSP-PENTU

2 kommenttia:

  1. Maltti. Enpä ole ennen törmännyt ko.nimeen, mutta siirtyi kyllä kertaheitolla top5 -listalle :D onnea myöskin hienosta päivästä, on kyllä komea nuori mies! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maltti ei kyllä ole nimensä mukainen. :,D Piinalla ja Maltilla taitaa olla nimet sekoittuneet. Hienot raamit on kyllä pojalla, kiitos. :) nyt vain odotetaan, että kasvetaan isoksi ja komeaksi.

      Poista