torstai 5. kesäkuuta 2014

Kouvola match show

Käytiin eilen match showssa Kouvolan Korialla. Samassa mätsärissä oli myös kaksi muuta irlistä ja saatiin selville, että niistä toinen on ensi sunnuntaina myös Lahdessa pentunäyttelyssä. Tosin se on narttu ja pari viikkoa Malttia vanhempi. Hyvin se esiintyi ja sanoinkin omistajalle, että ihan kateeksi käy heidän koiriensa rauhallisuus! Maltti meni kerrankin nätisti ravaten eikä edes yrittänyt laukata! Voitto sekin! Seisoessa ei sitten oikeen millään meinannut pysyä paikallaan. Kai toinen asia unohtui kun toisen oppi. Aiemmin meinaan Maltti on seisonut kuin puujumala paikallaan. Saatiin kuitenkin punainen, mutta ei enää sijoituttu. Hyvää treeniä kuitenkin sunnuntaille!

Piinakin kävi ensimmäisessä mätsärissä ja käyttäytyi niin hienosti! Tuomari naureskeli, että taitaa toisella olla vielä hieman liian paljon jalkoja. Saatiin sininen ja sijoituttiin vielä neljänneksi! Tuomari kehui vielä Piinaa hurmaavaksi.

Matkalla juttelin kasvattajan kanssa, joka epäilee, että Piinalla voisi olla kasvuhäiriö alaleuassa. Alaleuka ei siis ole ottanut vielä yläleukaa kiinni kasvussa ja niiden välissä on sentin verran tilaa. Nyt siirrytään kokonaan kevyempään ruokaan ja katsotaan viikon päästä uudestaan. Tuon esiintyvyys on vinttikoirilla 2% eli todella huono tuuri olisi! Toisaalta olihan noiden synnytyksessä tulleiden repeämienkin mahdollisuus 1%. Eilen masensi ja mietittiin Juhon kanssa, että kylläpä elämä on nyt huonot kortit jakanut TAAS! Toivotaan kuitenkin, että lähtisi paranemaan ja päästäisiin Piinan kanssa harrastamaan. Muuten jää meille vain kotikoiraksi. :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti