torstai 10. huhtikuuta 2014

Turhia odotuksia

Viime yönä tuli taas hyvin kipeitä supistuksia. En edes kellottanut vaan päätin, että huomaan kyllä jos liikaa sattuu. Heräilin ja pyörin monta kertaa ja oli kaiken kaikkiaan tosi tukala olla.

Aamulla herätessä oli olo taas ihan "ok." Väsytti aivan mielettömästi, mutta muuten ei erityistä kipuilua. Sohvalla maatessa alkoi vihlomaan alavatsa silloin tällöin ja vatsa tyhjeni. Useathan mieltävät nuo synnytystä edeltäviksi oireiksi, mutta itse en jotenkin osaa ajatella, että ne mitään enteilisivät. Olen asennoitunut siihen, että yli mennään ja reippaasti. Pessimisti ei pety.

Olo alkaa olla kohtalaisen tukala. Eilen istuin suihkussa pitkän aikaa vain, koska se tuntui hyvältä. Istuminen ja nouseminen ärsyttää. Makaaminen ärsyttää. Syöminen ärsyttää. Mikäpä ei ärsyttäisi?

Huomenna alkaa rv40. Hurjaa. Ja ensi perjantaina olisi laskettuaika. Tiistaina olisi neuvola ja sieltä pitäisi saada lähete äitipolille lasketuksi. Tosin en tiedä, tulenko saamaan sitä silloin, kun pyhät ovat kuitenkin välissä eli pitäisi odottaa siitä vielä viikon päähän tiistaiksi, huoh. Miksi tämä aika onkin näin pitkä? Eniten kuitenkin ärsyttää ja ahdistaa tämä tekemättömyys. Tai ehkä se, ettei mitään voi tehdä. Olo on jotenkin tosi turha. Makaan vain sohvalla ja juon mansikkasmoothieta, (minkä aineksetkin loppui kaapista.)

Näillä mietteillä kohti viikonloppua pikku hiljaa. Huomenna päivittelen masukuvaa 39+0.

4 kommenttia:

  1. Mulla pari edellistä iltaa oli todella levottomia ja kaikenlaisia kipuiluja ja vihlaisuja oli... Hippu oli vilkkaalla päällä synnytystä edeltävänä iltana ja silloin mulla vatsa tyhjeni myöskin. Aamulla sitten heräsin vesien menoon.. Toivottavasti siellä alkaisi pian tapahtua ja kovasti tsemppiä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä!<3 Alkaa kyllä olemaan fyysisesti ja henkisesti niin hirveä olo, ettei tosikaan. Pitää vaan toivoa, että jotain tapahtuisi...

      Poista
  2. Hui jännää!! Kohta alkaa tapahtua Se on ihan varma :) kaikki menee takuulla hyvin, tsemppiä!! :)

    VastaaPoista
  3. Minä saan ajan äitiyspolille vasta jos on mennyt 12 päivää yli lasketusta. :D Sitä odotellessa siis...

    VastaaPoista