lauantai 19. huhtikuuta 2014

Laskettuaika oli ja meni

Tänään siis rv 40+1. To-pe yönä supisteli jo koko yön suhteellisen säännöllisesti, mutta ei niin kipeästi etteikö sitä olisi kestänyt. Aamulla oli taas jo hyvä olo.

Eilen kävin alkuun juoksemassa Maltin kanssa match showssa. Tuomari kysyi kehässä pystynkö juoksemaan ja vastasin, että sen takia tänne tultiin. Jouduin suhteellisen hiljaa juoksemaan, ettei Maltti olisi laukannut. Pitää siis treenata sitä vielä enemmän. Loppujen lopuksi oltiil kuitenkin sinisten 4, eli ihan hyvä sijoitus. Tuomari olisi halunnut Maltin liikkuvan reippaammin. Kolmanneksi tuli belgianpaimenkoira, jonka esittäjä oli myös raskaana. Naureskeltiin, että tullaankohan olemaan samaan aikaan sitten synnärillä.

Match showsta jatkettiin Juhon isälle, jossa Juho ja Juhon veli kavereineen olivat auttamassa Juhon isän tilan tyhjentämisessä. Syötiin pääsiäisruokaa ja sitten lähdettiinkin ajamaan jo kotiin. Kotona oli niin väsynyt olo, että mentiin nukkumaan päiväunet ja illalla katsottiin elokuva Prisoners, mikä oli hyvin positiivinen yllätys.

Tänään Vilma lähtee kotiin päivällä ja me mennään Juhon kanssa käymään Juhon veljen ja hänen naisystävänsä tupareissa. Kiva, että on vaihteeksi jotain tekemistä, eikä tarvitse vain möllöttää kotona ja odotella. Katselin tosin tuota neuvolakorttia ja ihan ensimmäisessä ultrassa rv 13+0 on sikiön koko vastannut joko rv 12+6 tai rv 12+4. Tekstistä ei kunnolla saa selvää. Jos siis noihin olisi uskominen niin voisi syntyä maanantaina tai tänään. :D Epäilen, mutta aina voi toivoa.

Olo rupeaa muuten olemaan aika "ihan sama." Enää ei osaa odottaa niin paljoa ja siksi ei varsinaisesti paina, että edelleen kannan tätä etureppua mukanani. Ainoa ikävä puoli on tuo vatsalihasten repiminen ja turvotus. Ja eilen iltana alkanut jumalaton päänsärky. Meinasin itkeä eilen nukkumaan mennessä, kun pää tuntui räjähtävän. Tänä aamuna jouduin taas ottamaan särkylääkkeet. Toivotaan, ettei tämä kauaa kestäisi.

Nyt siis starttasi rv 41. Huh! No, kyllä se sieltä viimeistään vappuna ulos tulee. Eli max kaksi viikkoa enää!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Maltti on hieno poika, vaikka ei ihan mätsärirotu olekaan. :) Ainakin saadaan treeniä!

      Poista