maanantai 14. huhtikuuta 2014

Neuvolaa 39+3

Käytiinkin jo tänään neuvolassa pyörähtämässä, kun huomenna ystäväni tulee meille. Kaikki oli ok, vain paineet pikkaisen kohonneet. Painokin oli turvotuksien laskiessa tippunut kilon viikkoon.

Neuvolatäti sanoi monta kertaa, että ehkä tämä on lasketunajan lapsi, kun kasvaakin niin keskikäyrällä. Saatiin uusi aika viikon päästä keskiviikolle, kun rv 40+5. Neuvolatädin oma veikkaus oli, että vauva tuossa pääsiäisenä putkahtaisi maailmaan.

Alkoi kyllä masentamaan, kun ovesta ulos käveli. Sanoin Juholle, että olen melkein valmis lyömään satasen vetoa, että vauva syntyy vappuna, kun rv 41+6. Viimeksi sanottiin, ettei täällä anneta mennä niinkään pitkään, mutta pakosti menisi sinne asti, kun tuo seuraava neuvola on ensi viikolla ja äippäpolin saisi vasta siitä seuraavalle viikolle. Huoh.

Ei tässä kai muuten, mutta olo on tosiaan sietämätön. Siihen päälle se, että vain makaa samassa asennossa kaikki päivät tekemättä mitään, alkaa ottamaan psyykeenkin päälle. Päivät toistaa vain toisiaan.

Mutta tällä mennään, mitä on saatu. Ei tässäkään auta nyt itku sen enempää kuin naurukaan. Päivä päivältä alkaa silti hirvittämään enemmän ja enemmän tuo vauvan paino...

2 kommenttia:

  1. No höh.. täällä taas aivan päinvastaiset tunnelmat. Rv 34 ja saisin synnytyksen käyntiin reippaalla kävelyllä jos vain haluaisin. Kaikki oireet viittaavat siihen, että synnytän pian, mutta kun ei vielä oikein saisi, niin olempa joutunut laittamaan pannaan kaiken normaalinkin liikkumisen, koska seuraava etappi olisi vuodelepo.. :(

    VastaaPoista