perjantai 6. maaliskuuta 2015

Rakenneultra

Tänään oli vihdoin odotettu rakenneultra ja viikkona tänään 19+2. Ultraamiseen meni vain 15min ja kaikki näytti olevan mitä mainioimmin. Painoa oli 300g ja vastasi viikkoja 19+3 eli hyvinkin aikataulussa oleva pieni lapsi. Oli nukkumassa ja peitti käsillä pään, mutta heräsi loppupuolella vähän mönkimään. Potkaisipa kerran jopa niin kovaa, että ultraajakin tunsi sen. Sukupuoli ei jäänyt arvailujen varaan. ;) Ultraaja sanoi myös, että tässä raskaudessa seurataan nyt tarkkaan sitä päänkokoa, ettei tule niin isopäinen kuin veljensä ja synnytys olisi helpompi. Toivotaan parasta, mutta hyvä, että ottivat asian hoitoon. Einon kohdallahan vain sanottiin, että kyllä se helposti tulee vaikka iso pää onkin ja no, lopputuloshan nähtiin.


Ainoa asia mikä vähän harmittaa on se, ettei nyt pääse ostelemaan ja hamstraamaan mitään tavaroita, kun kaikki vaatteetkin jo on. Odottamisesta vähän tipahti pohja siltä osin. Mutta pääasia, että on terve mies. ♡ Ehkä meille joskus se tyttökin suodaan.

Vatsa on kasvanut taas hurjasti ja sf-käyrä oli neuvolassa yli yläkäyrän. Katsotaan miten lähtee tasoittumaan. Iskias vaivaa nyt niin paljon, että pakko mennä hetkeksi pitkälleen. Seuraavaksi postailen meidän uuden asunnon rempasta!

Rv 19+1

1 kommentti: