torstai 15. toukokuuta 2014

Rintatulehdus

Eilen aamulla olo oli tukala. Oli kylmä ja kuuma samaan aikaan. Mittasin lämmön ja se oli 37,7. Olin aiemmin yöllä herännyt siihen, että kummatkin rinnat olivat kipeät. Toivoin silloin, että jätkä heräisi pian ja pääsisi tyhjentämään. Aamulla kipu kuitenkin jatkui ja imetys sattui aivan mielettömästi. Yritin aamulla pumppaillakin rintoja tyhjäksi, mutta sain pumpattua kummastakin vain yhteensä 50ml, kun edellisenä päivänä olin saanut yli 100ml. Koko oikea rinta lisäksi kuumotti.

Lähdettiin Juhon kanssa käymään kaupungissa kahvilla Juhon siskon kanssa ja matkalla soitin neuvolaan ja kysyin, mitä teen. Hän pyysi menemään päivystykseen. Päivystyksessä vierähtikin sitten tovi. Alkuun ottivat verikokeet ja 5h odottelun jälkeen pääsin lääkärille. Oikeaa antibioottia oli vaikea löytää, kun Kefexinille olen allerginen. Lääkäri määräsi siis Orbeninea, mikä olisi maksanut 50e/pkt ja niitä olisin tarvinnut 3kpl! Huhhuh! Apteekissa farmaseutti sanoi, että lääke on erityisluvallinen eli olisin tarvinnut lääkäriltä erityislupalapun myös. Niinpä he soittivat lääkärille ja saivat muutettua lääkkeen Roxithromycin Sandoziin ja selvittiin maksamalla reilu 6e. Hurjaa tuo lääkefirmojen kilpailu!

Tulipa myös selvitettyä, että jätkä viihtyy hyvin vaunuissa. Nukkui koko matkan tyytyväisenä. Ja ensimmäinen julki-imetyskin tuli suoritettua sairaalassa.

Tänään Juho menee töihin ja minä jään toukan kanssa yksin kotiin. Onneksi pystyn suht hyvin toimimaan jo. Näillä kohti aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti