sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Mikä on kun ei maito riitä...

Masentaa. Olen yrittänyt aktiivisesti imettää kummastakin rinnasta, mutta paljoa ei tuolta ulos tule. Nykyään saan pumpattuakin alle 50ml yhteensä kummastakin rinnasta. Jätkä taas vetää korviketta/syöttökerta vähintään 90ml. Kyllä sitä kovasti miettii, missä voi olla vika. Yöllä on pari tuntia tyytyväinen tissin jälkeen.

Joka paikassa lukee ja toitotetaan, että imetys on paras vaihtoehto lapselle ja samaa mieltä olen, mutta nyt alkaa tuntua siltä, ettei tästä mitään tule. Vielä en kuitenkaan täysin heitä hanskoja hyllylle, mutta lähellä ollaan. Yritän edelleen aina ensin imettää ja sitten annetaan loput korvikkeella.

Eilen jätkällä oli kitkutus päivä. Mikään ei ollut hyvin. Kyllä itselle tulee epätoivoinen olo, kun vauva itkee eikä itse voi tehdä mitään. Sanoin Juholle tänään, että melkeinpä mielummin olisin itse töissä ja tuli samantien huono omatunto. Ihmeen ikäviä fiiliksiä ilmassa taas vaihteeksi.

Huomenna ystäväni tulee meille ja ensi viikko on muutenkin aika hulinaa, kun viikonloppuna on ristiäiset. Pitäisi leipoa ja siivoilla ja pappikin tulee meille torstaina. Onneksi Juholla on pari vapaata ensi viikolla niin saa itsekin vähän hengähdettyä.

2 kommenttia: