torstai 29. toukokuuta 2014

3vko neuvola

Käytiin Eikan kanssa neuvolassa viime maanantaina. Ensin katsottiin arvot minun osalta, kun Eikka nukkui niin tyytyväisenä kaukalossa. Hemiglobiini oli noussut 107 ja verenpaine oli 123/83. Hyvinkin sama, kuin raskausaikana. Ylimääräisiä kiloja jäljellä 2,7kg eli reilu 10kg lähtenyt. Silti tunnen itseni isoksi kuin mikäkin. Kriisi! Puhuttiin imetyksestä ja sanoin, että imetän enää vain öisin, kun ei maito riitä. Öisinkin joutuu välillä korviketta lämmittämään. Neuvolatäti sanoi, että on hyvä edes osittain imettää, niin vauva saa vasta-aineet sitä kautta. Yöimetys kuulemma pitää myös yllä maidontuotantoa. Siltikin saan pumpattua vain 75ml yhteensä kummastakin, nyyh. Kysyin myös noista tikeistä, että koskakohan mahtavat sulaa, kun ne alkavat jo ahdistamaan. Niinpä lähdettiin neuvolassa purkamaan niitä. Parisenkymmentä saatiin pois. Osa oli tehty kaiken hyvän lisäksi vielä sulamattomalla langalla, eikä siitä kukaan tietenkään ollut informoinut. Niinpä iho oli jo sen verran ärtynyt ja rikki, että tikkien poisto oli vähintäänkin epämukavaa. Loput tikit poistetaan jälkitarkastuksessa 12.6.

Einon paino oli taas hienosti noussut 4890g ja pituutta 57cm. Alkaa käymään pienimmät vaatteet liian pieniksi jo. Samoin päänympärys oli jo hurjat 40cm!

Eino on alkanut ottaa nyt enemmän katsekontakteja, kun hänelle puhuu ja hymyilee, kun hänelle höpöttää. Katseltiin kuvia synnäriltä ja voi että tuo kasvaa nopeasti! Kohta jää vauva-aika taakse tätä tahtia. ;)

Ainiin! Pää nousee täällä jo hurjasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti