keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Babyshower + alennuskoodi Juhlakauppaan!

Viime sunnuntaina juhlittiin minun babyshowereitani. Einon aikana ei ollut mielenkiintoa juhlia ollenkaan ja nytkin juhlaintoa sai hakea, mutta loppujen lopuksi oli oikein kivaa! Alkumaljoina meillä oli verigreippilimua ja mansikoita, jotka taisivatkin olla juhlien ainoa tyttömäinen juttu. Tarjolla oli popcornia, ruis - kookos muffinsseja, karkkia, mansikoita, kirsikoita, salaattia, clubsandwicheja sekä tietenkin klassinen masukakku. Kakun kanssa saimmekin Juhon kanssa puurtaa hyvän tovin, mutta tuli siitä loppujen lopuksi ihan onnistunut.







Kaikkien osallistujien piti kirjoittaa lapulle arvaus syntymäpäivästä ja -ajasta. Voittaja selviää sitten myöhemmin. Lisäksi arvattiin vatsani ympärysmittaa ja lähimmäksi päässeen ystäväni mitta ei heittånytkään kuin ehkä 5cm. Olin myös pyytänyt jokaista tuomaan mukanaan yhden helmen, mistä kokoan imetyskorun Veikkaa varten. "Virallisen" osuuden jälkeen paljuiltiin lämpimässä ja itseasiassa paljuilu jatkui vielä illalla siskoni ja Juhon kanssa, kun Eino oli sammunut yöunille.

Koristeet on tilattu yhteistyössä Juhlakaupan kanssa. Käykääpä kurkkaamassa heidän sivuillaan, mikäli teille on tulossa juhlia tästä! Saat myös -15% alennuksen syöttämällä kohtaan "aktivoi lahjakortti tai kampanja" sanan SADEPÄIVÄNILOA. Koodi on voimassa 31.7.2015 asti.




Onko teille järjestetty tai oletteko järjestäneet babyshowereita? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti