sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Meillä asuu pyörremyrsky (Eino 8kk)

Viimeiset päivät ovat olleet aika menoa ja melskettä! Uusi vuosi vietettiin ihan kotona syöden ja käytiin muutama raketti ampumassa. Pieni mies ei niitä nähnyt, kun nukahti kesken kaiken. Valettiin kuitenkin tinat kaikille ja meille jokaiselle tuli siivet! Minulle iso ja pieni. Tarkoittaa varmaan, että tulee lennokas vuosi.

Pieni mies ryömii kauheaa menoa. Jos hänet johonkin laskee niin ei enää tiedä, mistä hänet löytää. Lempparipaikka on kylppäri, minne ryömitään äkkiä perässä. Konttausasentoon noustaan monta kertaa päivässä ja tänään otettiin varovaisesti ensimmäinen askel eteenpäin. Kohta siis mennään vielä kovempaa! Kaikki tavarat ovat kummasti nousseet ylöspäin ja niitäkin yritetään saada napattua. Yöt ovat ruvenneet katkeilemaan, kun yölläkin käännähdetään masulleen.


Ruoka maistuu hyvin ja nyt ollaan saatu maistaa vähän erikoisempaa ihan vähän; jäätelöä. Hirveä maiskaaminen kävi ja maistui selvästi. Muutenkin ollaan annettu maistaa vähän kaikkea aina pikkaisen, että makuihin tottuu.


Eino höpöttää kovasti "tätätä", "vavava", ättättättä". Kerran sieltä jo vahingossa tuli äitikin. Eino rakastaa fröbelin palikoita ja alkaa nauramaan heti, kun kuulee rytmin. Leijonan metsästyksessä pudistaa päätään kohdassa "enkä pelkää ollenkaan." Ihana hymypoika, joka valloittaa päivä päivältä enemmän.♡ Viikon päästä maanantaina saamme kuulla painoa ja pituutta, kun on Einon neuvolalääkäri.


2 kommenttia:

  1. Täällä myös asustaa 9kk hurrikaani :D. Kovasti harjoitellaan karhunkävelyä, vaikka konttaamaan oppi vasta jouluaattona.
    No täytyy ajatella positiivisesti, äitin selkä säästyy kun ei tarvitse kantaa tuota 11kiloista pötkylää :D.

    Ihana Eino :)!

    VastaaPoista
  2. Se on totta! Varsinkin, kun nyt raskauden myötä on selkä alkanut jo nyt vihoitella :D

    VastaaPoista