sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Supistelua

Muutama päivä takaperin alkoi aamulla kivuliaat supistukset. Tunnin makasin sohvalla, kun oksettaa ja sattui niin paljon. Sen jälkeen helpotti hetkeksi. Muutaman tunnin päästä alkoi jomotus aina jos liikuin johonkin. Soitin sitten äippäpolille ja kysyin, mitä teen ja he pyysivät näytille. Käyrällä näkyi muutama supistus. Lääkäri tutki, mutta muminasta en paljoa saanut selvää. Kohdunsuu oli kuitenkin kiinni ja hyvä niin. Vauva painaa reilu 800g ja tyytyväisenä potkiskeli menemään. Lääkäri halusi kuitenkin minut seurantaan ja määräsi supistuksia estäviä lääkkeitä.

Seurannassa en oikein tiennyt, mitä siellä tein. Paikayät oli kiinni ja tilanteen piti olla hyvä. En loppujen lopuksi saanut edes lääkettä, kun supisteli vain kun lähti liikkumaan ja nekään ei enää sattuneet. Pääsin illalla kotiin. Onneksi ensi viikolla on neuvola niin saan ehkä hieman selvyyttä asiaan. Lääkäri tekee samalla myös sisätutkimuksen niin saan tietää, uskallanko liikkua samalla tavalla kuin aiemmin.

Nyt on ollut taas hirveää häsellystä ja tekemistä. Einon 1v synttärit on ensi viikonloppuna ja piha pitäisi laittaa kuntoon ja tapetoida kaksi seinää ennen sitä. Puhumattakaan kaikista leipomuksista! Illat olen pyhittänyt aina sohvannurkalle ja yrittänyt lepäillä. Onneksi Einokin on nyt nukkunut aamuisin 7.30 asti. Ensi postauksessa kerron enemmän Einon synttäreistä. :)

1 kommentti: