Sivut

tiistai 22. maaliskuuta 2016

Toivon 8kk neuvola

Toivon 8kk neuvola ja samalla lääkäri oli viime viikolla. Painoa oli kertynyt reipas 10kg ja pituus 71cm. Hienosti kasvaa poika. Lääkärillä ei ollut mitään sanottavaa. Reipas ja ihana poika. Toivo flirttaili lääkärin kanssa ja istua tönötti vaa'assa. Lopuksi lääkäri nosti vielä Toivon syliin ja antoi hänelle pallon. Tykästyi poikaan kuulemma täysin.

Ennen Toivon neuvolaa oli oma neuvolani, missä oli kierukan kontrolli. Kierukka oli hyvin paikallaan ja narutkin olivat jääneet hyvin limakalvoihin kiinni. Hoitaja kertoi kohtuni olevan kallellaan vasemmalle ja siksi on hankala tehdä sisätutkimusta. Hyvin tuo on kyllä aina tutkittu.

Meillä ei vielä pojat tänä vuonna käyneet virpomassa, kun eivät siitä mitään vielä ymmärrä. Ensi vuonna sitten. Naapuri toi kyllä Einolle oman virpomispalkan silti. :)

Pääsiäispyhinä Juho on lasten kanssa kotona ja itse olen la ja su koiranäyttelyssä Imatralla. Eipä meillä mitään pääsiäsperinteitä olekaan. Lammasta varmaan löytyy pöydästä ja Einolle piilotetaan suklaamuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti