Sivut

keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Räkis isolla ärrällä!

Toivolle tuli flunssa. Ei muuten haittaa menoa, mutta makuultaan menee nenä ihan tukkoon. Toivo ei vieläkään nuku kuin vatsallaan ja viimeisen muutaman yön unet ovat olleet osallani 2-5h yhteensä. Viime yönä piti alkaa imeä keskellä yötä räkää pois ja siihenhän tuo poika heräsi ja oli ihan pirteänä 1,5h. Kyllä itketti! Aamusta sain onneksi nukkua edes tunnin, kun Juho nousi Toivon kanssa seiskalta ylös.

Aamu oli muutenkin ihan katastrofaalinen. En ehtinyt syömään kunnolla ja Juho lähti käyttämään koiria. Siinä välissä yritin paistaa kananmunia ja ruisleipää ja tartuin kuumaan pannuun niin, että koko etusormeni paloi kosketuspinnaltaan. Eino oli kiukkuinen ja Toivo myös. Hetken ehdin jo ajattelemaan millaista elämä olisi ilman lapsia. Tulin siihen tulokseen, että todella hiljaista ja tylsää.

Perjantaina otan Toivon mukaani ja lähden viikonlopuksi Tallinnaan koiranäyttelyyn Myrskyn kanssa. Juho jää kotiin Einon kanssa ja Eino on päivällä mummilassa, kun Juho on töissä. Toivottavasti tuo tauti helpottaa ennen reissua vielä!

2 kommenttia: