perjantai 14. elokuuta 2015

Tirsokas-kantoliina

Sain yhteistyön merkeissä Tirsokas-kantoliinan lastentarvike-liike tiiperotaaperolta. Einon aikana kokeilin kantaa erilaisilla liinoilla, mutta Eino ei niissä viihtynyt ja itse olin niin huonossa kunnossa, ettei kantamisesta mitään olisi tullutkaan. Nyt ajattelin kokeilla kuitenkin uudestaan, sillä kahden lapsen kanssa on kädet enemmän kuin täynnä.

Tiiperotaaperon sivuilla kerrotaan liinasta näin:

 Tirsokas trikookantoliinat Onni sydämellä ovat laadukasta kotimaista käsityötä

Pitkä kantoliina on Suomessa valmistettu kotimaisesta vahvasta mustasta puuvillainterlockista. Onni sydäntaskun kuosina suomalaista suunnittelua olevia Muru kuoseja. Murun neulokset ovat 100% luomupuuvillaa.
Liinan pituus on n. 4,8m ja leveys leveimmältä kohtaa 52cm.
Liinan päät kapenevat, jotta solmusta tulee sopiva. Onni sydän on samalla tasku, joka toimii puklurätin, tutin tai vaikka kotiavaimen säilytyspaikkana. Taskussa on molemmilla puolilla aukot. Sopii alle 12 kg painoisen lapsen kantamiseen. Erittäin hyvä tuote vastasyntyneen kantamiseen. Pehmeä ja miellyttävä sekä kantajalle että kannettavalle.

Liina on pääväriltään musta, taskuun on valittavissa useita eri Muru kuoseja.

Itse valitsin sinisen koira-kuosin liinaan, sillä vannoutuneena koiraihmisenä ja näyttelyissä kävijänä liina miellytti eniten silmääni. En muistanut enää yhtään sidontaa, mutta youtuben avulla opin liinan sitomaan nopeasti ja nyt muistan sen ulkoa. Vauva on helppo pujottaa liinaan ja ainakin meillä nautitaan liinailusta kovin. Harmi, että näin kuumilla ilmoilla liinassa kantaminen on kyllä tosi kuumaa, mutta ilmojen viiletessä syksyllä varmasti todella mukavaa. Vauva pysyy tuettuna liinassa ja saan itse kädet vapaaksi touhuamiseen Einon kanssa. Tätä ollaan kokeiltu niin perhejuhlissa kuin koirien kanssa lenkillä eikä ongelmia ole ollut.

Liinan kanssa on myös hyvä nostattaa maitoa, sillä vauva on hyvin ihokontaktissa liinassa. Normaalisti meillä Veikka ei viihdy vatsallaan rintakehäni päällä vaan alkaa samantien hamuamaan, mutta liinassa rauhoittuu heti. Suosittelen kyllä kaikkia kokeilemaan liinailua rohkeasti, varsinkin jos teillä on kotona pieni taapero, jolla on innostusta mennä joka ikiseen paikkaan nyt ja heti! :)
Tällaisen liinan voi tilata tiiperotaaperolta täältä! Käykäähän tutustumassa kivoin ja kätevin liinoihin! 

2 kommenttia: