Sivut

tiistai 6. toukokuuta 2014

Viikko takana!

Jätkä täyttää tänään jo viikon! Muutama yö nukuttiin tosi huonosti, mutta nyt jätkä on alkanut nukkumaan 3-4h jaksoja öisin niin helpottaa kummasti. Herää silloin syömään ja nukahtaa yleensä tissille.

Eilen käytiin kaupassa ja apteekissa ensimmäistä kertaa. Oli pakko lähteä hakemaan Buranaa tuohon alapään särkyyn. Autossa istuminen ja pieni kävely saa särkemään aivan mielettömästi, mutta nyt vessassa käyminen ja suihkuttelu on jo suht kivutonta. Hieman tikit kiristää, mutta paranemaan päin! Uskalsinpa jopa kurkistaa peilillä, mitä siellä on tehty, mutta eipä tuosta turvotuksesta hirveästi osaa mitään sanoa. Voi olla, että makuuhuoneen puolella on hetken aikaa hiljaista! :D

Maito on lähtenyt kunnolla nousuun ja täysimetyksellä mennään. Nännit ovat kärsineet ja jouduin siksi taipumaan nännikumiin ja Lansinohiin. Nännikumista en kuitenkaan ota paineita sillä maitoa tulee kuitenkin kunnolla ja sen ansiosta pystyn imettämään. Muuten ei tulisi yhtään mitään. Eilen pumppasin hieman maitoa pakkaseenkin talteen. Vaikka ei sitä jätkän syömisen jälkeen saanut kuin kaksi jääpalallista. :)

Kävin vaa'alla tänään ja raskauskiloja on jäljellä 3,3kg. 3 päivää synnytyksen jälkeen oli vielä 6kg! Hurjaa vauhtia häviää. Vatsakin on jo aika hyvin kadonnut, vaikka onkin kuin puolityhjä ilmapatja. :D Katsotaan, jos tänä kesänä vielä bikinit päälle saisi.

Päivä on mennyt ristiäiskutsuja askarrellessa ja kohta ne postiin tipahtavatkin. Tänään kävi jätkä myös ekaa kertaa kylvyssä. Odotettiin kamalaa huutoa, kun hän ei pidä ollenkaan märästä ja kylmästä, mutta hyvin viihtyikin ja sitten olikin taas hyvä nukkua. Hereillä ollessaan tutkailee jo kauheasti ympärilleen. :) Torstaina tulee neuvolatäti kylään punnitsemaan. Nähdään paljonko ollaan saatu painoa takaisin. Osastolta lähtiessä painoa oli reilu 3700g. :)

Loppuun vielä muutama kuva jätkästä sekä vatsastani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti